Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

MOGA Essaouira otkriva prva imena svog jesenskog izdanja

Line-up uključuje imena kao što su A Guy Called Gerald, Gene On Earth, Guedra Guedra, Jayda G, Fumiya Tanaka, Malika, Margaret Dygas, Maayan Nidam, Peach, Maurice Fulton, Quest...

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 24 July 2023
MOGA Essaouira otkriva prva imena svog jesenskog izdanja

MOGA Festival vraća se u Essaouiru, Maroko, na 5. izdanje u svojoj domovini od 4. do 8. listopada. Između Sofitel Essaouira Mogador Golf Hotel & Spa koji će ugostiti IN program i cijelog grada Essaouire koji će biti poprište OFF programa, MOGA se vraća sa svježim programom koji kombinira glazbu, wellness, umjetnost, panele i još puno toga. Da biste zgrabili svoje ulaznice, posjetite https://essaouira.mogafestival.com/.

Prvi izvođači festivala koji će svirati u Sofitelu su A Guy Called Gerald, Gene On Earth, Guedra Guedra, Jayda G, Fumiya Tanaka, Malika, Margaret Dygas, Maayan Nidam, Peach, Maurice Fulton, Quest, Portable, Rhadoo, Oceanvs Orientalis, Prins Thomas i drugi.

Nakon sve većeg uspjeha svog portugalskog izdanja koje se održalo od 31. svibnja do 4. lipnja i okupilo gotovo 15 tisuća ljudi (u usporedbi s 10 tisuća prošle, 2022. godine) na plažama Costa da Caparica, MOGA Essaouira se priprema ponovno ugostiti 16 tisuća posjetitelja festivala tijekom pet dana iz cijelog svijeta. Zajednica MOGA sada se sastoji od više od 30 nacionalnosti koji se sastaju dva puta godišnje između Maroka (marokansko izdanje početkom listopada) i Portugala (portugalsko izdanje početkom lipnja) sa željom da otkrivaju, dijele i eksperimentiraju. Osim što otkrivate umjetnike, možete otkriti mjesto, grad i lokalnu kulturu u srcu MOGA koncepta.

4. i 5. listopada Essaouira će biti domaćin dvodnevnog OFF programa u raznim Souiri ustanovama koji će uključivati radionice, satove joge i koncerte u La Sqali. U petak 6. listopada, subotu 7. listopada i nedjelju 8. listopada, Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa ponovno će ugostiti trodnevni festival s ne manje od 5 pozornica postavljenih diljem imanja i postavom koja spaja marokanske, portugalske i međunarodne izvođače.

Izdanje MOGA Essaouira iz 2023. još jednom pokazuje uobičajeni spoj tradicionalnog i suvremenog; cijeli line-up provjerite u nastavku!

A GUY CALLED GERALD live (uk)
ADAM DIRK’HEIM (mar)
AMNAYE (mar)
ANJA SUGAR b2b EDDIE MEGRAOUI (fr)
ATLASSI (mar)
BASSAM (mar)
CHAOU B (mar)
DAOX (mar)
DYED SOUNDOROM (fr)
FIONA (it)
FUMIYA TANAKA (jp)
GENE ON EARTH (de)
GUEDRA GUEDRA (mar)
HI JANE
JARNI (mar)
JAYDA G (ca)
KALABRESE (ch)
LILYA MANDRE (mar)
MAAYAN NIDAM (isr)
MALIKA (mar)
MARGARET DYGAS (us)
MAURICE FULTON (us)
MOLLY (fr)
MONILE (mar)
NDRK (mar)
OCEANVS ORIENTALIS live (tr)
ONY (fr)
OSENS (mar)
PEACH (ca)
PORTABLE live (sa)
PRINS THOMAS (no)
QUEST (it)
RHADOO (ro)
SHKOON live (de)
SOFTI (uk)
SXTO
TAYLAH ELAINE (uk)
TEKI LATEX b2b GLITTER55 (fr)
tINI (de)
ZAKARIA (mar)

Load the next article
Loading...
Loading...