Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Vodimo vas na Hush! s Davidom Lohlēinom

Otvorenje Sezone HUSH! partyja u zagrebačkom Petom kupeu obećava nezaboravan techno spektakl!

  • Mixmag Adria/Press
  • 26 September 2023
Vodimo vas na Hush! s Davidom Lohlēinom

David Lohlēin, virtuoz s adresom u Stuttgartu, ali s hrvatskim korijenima, jedno je od najtraženijih imena techno scene. Bezkompromisno istražuje glazbu, likovnu umjetnost i društvenu odgovornost te ih spaja u svoj karakterističan zvuk. Njegov zaštitni znak je stručno kreiran zvuk koji je prožet senzualnim i seksi ritmovima. Nemoguće je ne biti povučen duboko u ponor njegovih blistavih i nepredvidljivih DJ setova. Svojom opsesivnom znatiželjom za tajanstveno i tehničkim vještinama koje će vas naježiti, spreman je potopiti vas u hedonistički svijet pulsirajućih ritmova i hipnotičkih melodija.

Upravo njega moći ćete poslušati u Petom kupeu 29.9. na otvorenju sezone HUSH! partija a Mixmag nudi dvije ulaznice o ćemu možete doznati više na našem Facebook profilu.

Osim Davida Lohlēina, na otvaranju sezone HUSH! partija zagrijat će atmosferu i domaći heroji techno scene. Legendarna Insolate, koja je osvajala klubove poput Berghaina, Tresora i Rexa te festivalima kao što su Tomorrowland, Exit, Sonus i Dimensions, zajedno s brojnom publikom, priredit će pravu techno poslasticu. Insolate je dobro poznata zagrebačkoj publici, a njeni HUSH! partiji donijeli su pravu renesansu techno zvuka u glavni grad. Ovog puta, Insolate će zasvirati back to back closing set sa residentom HUSH! partija, talentiranim Phrasalom.

Uz njih, za otvorenje večeri zadužena će biti mlada i talentirana Beatriss, osnivačica kolektiva Artnote iz Pule. Posebnu zabavu osigurat će kume HUSH! partija, legendarne Colinda Evangelista i Roxanne, članice House of Flamingo kolektiva.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti putem servisa Entrio ili na ulazu u klub.

Load the next article
Loading...
Loading...