Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Defected predstavlja House Masters: Marshall Jefferson

Riječ je o kolekciji s čak 40 hitova ovog pionira Chicago Housea

  • Mixmag Adria/Press
  • 3 June 2024
Defected predstavlja House Masters: Marshall Jefferson

Defected je upravo predstavio svoj House Masters s jednim od očeva utemeljitelja Chicago Housea, Marshallom Jeffersonom. Umjetnik koji je uspješno navigirao svojim svjetskim uspjehom istovremeno zadržavajući najveće poštovanje undergrounda elektroničke glazbe, Marshall stoji iza bezbroj legendarnih hitova tijekom svoje karijere duge čak 5 desetljeća.

Ova retrospektivna kompilacija s 40 pjesama prikazuje impresivan i ogroman učinak ovog pionira housea, u rasponu od njegovih najpoznatijih solo stvari, preko produkcija pa do remiksa i underground dragulja koje i danas čujemo s pozornica diljem svijeta.

“Pjesme na ovoj kompilaciji neke su od mojih najboljih djela i vrlo sam ponosan na njih. Nadam se da će i drugi uživati u njima. Čast mi je biti Defectedov House Master; to je kao da se nalazite u House Music Hall of Fameu. Neki vrlo talentirani ljudi došli su prije mene i nadam se da ću nastaviti njihovo nasljeđe. Ovo su moje najbolje pjesme i nadam se da će ljude ne samo rasplesati, već ih i inspirirati”, otkrio je Marshall Jefferson.

“Utjecaj Marshalla Jeffersona na house glazbu je neizmjeran; od početka su njegov pionirski duh i bezvremenski zvuk oblikovali samu žanrovsku suštinu. Ovo izdanje House Mastersa svjedoči o njegovom neusporedivom nasljeđu, pokazujući njegove najveće hitove i produkcije koje i dalje odjekuju s deckova širom svijeta. Ova kompilacija nije samo proslava Marshallove karijere, već i putovanje kroz evoluciju same house glazbe”, rekao je Wez Saunders, predsjednik Uprave Defected Recordsa.

Izdanje House Masters – Marshall Jefferson via Defected provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...