Search Menu
Home Novosti Menu
Intervjui

Dekonstrukcija: Reblok - Alone With You

Razgovarali smo s Reblokom o EP-u s kojim je zasjeo na prvo mjesto naše mjesečne liste najboljih regionalnih house izdanja

  • Mixmag Adria I Foto: Reblok press
  • 23 February 2020

EP “Alone With You” iza kojeg stoji DJ i producent Goran Paradjina - Reblok, našao se na prvom mjestu naše mjesečne top liste 10 najboljih regionalnih house izdanja za siječanj. “Alone With You” izašao je na Soli, labelu dua Solardo a kako je do toga došla, kako je tekao kreativni proces snimanja te koja nova izdanja su mu u planu, saznali smo iz razgovora sa Reblokom.

m: Kako bi opisao svoje najnovije izdanje “Alone With You”? Što te inspiriralo, kako je izgledao kreativni i tehnički proces?

R: Iskreno, volim dečije vokale jer se jako lako pamte; tako je bilo i stvari “Smile” na Hot Creationsu… ali, sad idem u neku drugu stranu jer ne želim da preterujem. Kreativni i tehnički proces je uvek isti kod mene - ili ide ili ne ide, a ako ne ide, ostavim sve nedelju dana pa krenem ponovo, haha!

m: EP je izašao na Sola labelu, dua Solardo. Kako je došlo do te suradnje? Znate se i privatno?

R: Ne poznajemo se privatno ali su me cimali i pre par godina za EP, ali nije kliknulo… Nakon Hot Creationsa je mnogo lakše bilo gde potpisati stvar. Elem, poslao sam im 13 traka od kojih su odabrali 2 za ovaj EP, “Alone With You” i “Bosphor”.

m: Koliko je uopće teško naći dobar label za izdanja?

R: Naći dobar label je kao naći iglu u plastu sena, haha… preteško.

m: Naslovna stvar s EP-a puštala se i na BBC1 Radiju, koliko ti znači tako nešto? Kakvi su komentari tvojih kolega na EP? Do čijeg mišljenja inače najviše držiš?

R: Drago mi je mnogo, pogotovo što je Pete Tong pustio 2 puta na BBC1 Radiju i nakon toga me iscimao da remixujem jedno veliko ime na njegovom labelu, što će se sada i realizovati. A do čijeg mišljenja držim? Pa iskren da budem - do ničijeg. Bitno mi je samo šta ja mislim o svom radu, svi ostali su prolazni i neće mi oni i njihovo mišljenje donositi hranu na sto. Radim ono što je trenutno najbolje za mene i tako je uvek i bilo i biće :)

m: Što novo pripremaš?

R: Ima 3 ogromne stvari koje čekam već mesec dana da objavim a ne smem jer nisu potpisani ugovori do kraja. Updejtujem vas čim budem smeo da objavim! :)

Load the next article
Loading...
Loading...