Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U prodaji je nova lutka - producentica elektroničke glazbe

Zove se 'Kavi' a dolazi uz svjetleći drum pad, sintisajzer i laptop

  • Mixmag I Foto: AMERICAN GIRL BRAND
  • 17 January 2023
U prodaji je nova lutka - producentica elektroničke glazbe

Američki proizvođač igračaka Mattel lansirao je novu lutku American Girl koja producira elektroničku glazbu. Nazvana Kavi Sharma, lutka se može kupiti s opremom za stvaranje glazbe, uključujući funkcionalnu klavijaturu sa sintesajzerom, wind i brass postavkama, te uz drum pad, laptop s glazbenim softverom, mikrofon i DJ slušalice. Svi dodaci mogu se “linkati”, a laptop dolazi s produžnim kabelom koji se može priključiti na stalak za mikrofon ili svjetleći drum pad. Kavi je “Djevojka godine” za 2023. u izvedbi branda American Girl za 2023., te je ujedno i prva južnoazijska lutka koja nosi ovu titulu za brend. Lutka ima 12 godina a kreirala ju je autorica Varsha Bajaj. A evo što je ona rekla o lutki:
“Kavijina priča je važna za sve mlade čitatelje koji će vidjeti predstavljene dijelove svojih života. Imala sam neizmjerno zadovoljstvo u predstavljanju djelića indijske kulture, uključujući ples, tradiciju joge, hranu, odjeću i čarobne festivale poput Diwalija i Holija.” Autorici je u razvoju lutke pomogao tim savjetnika, s uvidima iz stvarnog svijeta kako bi se “osigurala autentičnost i točnost”.

“Kavi se pridružuje dugom nizu suvremenih likova tvrtke, predstavljenih prije više od 20 godina, koji predstavljaju širok raspon pozadina kako bi odražavali što danas znači biti američka djevojka”, piše American Girl o izdanju nove lutke.

U nastavku provjerite više detalja:

Load the next article
Loading...
Loading...