Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ Deeon završio na intenzivnoj nakon 'amputacije i pneumonije'

Legendarni čikaški house producent poručuje da se moli za njega

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 30 June 2022
DJ Deeon završio na intenzivnoj nakon 'amputacije i pneumonije'

DJ Deeon je na Facebooku otkrio da se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici te da mu zdravlje nije dobro. Legendarni čikaški house producent podijelio je svoju sliku s aparatom za disanje uz post: “U bolnici, amputacija, pneumonija, sada na intenzivnu. Imam upalu srca, želim vam dobro i molim za vaše molitve.”

Footwork producent Traxman je u komentarima izrazio zabrinutost na što mu je Deeon odgovorio: “Složilo me, brate, ne mogu tipkati na telefon, vrti mi se. Reci svoj braći, molite se, molim vas. Ovo drugačije.”

DJ Deeon je ključan u transformaciji housea u ghetto house, uz suvremenike kao što su Parris Mitchell, DJ Funk, Jammin' Gerald, Traxman i DJ Slugo. Daft Punk su ga naveli kao inspiraciju u svojoj pjesmi 'Teachers' s albuma 'Homework' iz 1997. godine. Kroz izdavačku kuću Dance Mania objavio je niz dancefloor klasika, kao što su 'Bomb 96', 'Freak Like Me', 'Wicked', 'Back 2 Skool' i 'House-o-matic'.

Na žalost, ovo nije prvi put da DJ Deeon ima problema sa zdravlje, još 2020. je doživio niz moždanih udara zbog čega je potražio pomoć putem Crowdfunder kampanje. “Nisam od onih koji traže pomoć – meni to nije ugodno – i vjerujem da nikada ne biste trebali dobiti nešto za ništa, stoga vam nudim ono što mogu. Neobjavljene remikseve i materijale, ekskluzivni merch, videoporuke, remikseve...”.

Load the next article
Loading...
Loading...