Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ uveo novčane kazne za ekipu koja traži 'izlizane' hitove

Britanski DJ Pressplay ispred svog DJ pulta ima cijene glazbenih želja; primjerice za pjesmu Killersa 'Mr Brightside' traži - 1000 funti

  • Mixmag/Pexels
  • 21 June 2024
DJ uveo novčane kazne za ekipu koja traži 'izlizane' hitove

Britanski DJ Pressplay uveo je popis naknada iliti "novčanih kazni" za ekipu koja traži “pretjerano izlizane” pjesme. U intervjuu za Daily Gazette, Colin-Gengell Good (DJ Pressplay) kaže da je ispred svog DJ pulta u noćnom klubu Coda u Colchesteru, izvjesio pjesme i naknade. “Većina ljudi traži pjesme koje vole," rekao je Good. “Ali to ne odgovara uvijek atmosferi ili ostatku publike. Primjerice, vrtim soul ili disco, sigurno nećete čuti ništa metala ili, recimo, Foo Fighterse; to jednostavno ne odgovara.”

Popis je uveden kao podsjetnik na poštovanje odabira DJ-a, a uključuju i naknade za traženje hitova, kao što su 'Sex on Fire' Kings of Leona (250 funti) ili 'Wonderwall' Oasisa (500 funti). Tu je i pjesma 'Mr Brightside' Killersa za koju pak traži punih 1000 funti! Popis uključuje i naknade za “rođendanske pjesme”, “pjesme koje ne odgovaraju večeri“, “inzistiranje na tome da znate bolje od DJ -a“, i “pusti nam pjesmu jer inače odlazimo“.

U razgovoru za BBC, DJ Pressplay je rekao: “Većina ekipe je super, ako i traže neku pjesmu, paze da odgovara atmosferi, ali neki ljudi... oni su vrlo zahtjevni i ne prihvaćaju ne. Ovaj sam popis sastavio pomalo i u šali, ali i kao obavijest da, ako ste već došli u klub i pošto-poto želite neku pjesmu bez obzira na mene i na druge ljude u klubu - to ću vam naplatiti”, zaključio je.

[Via: BBC]

Load the next article
Loading...
Loading...