Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ pod krinkom oporavlja se od korone, skuplja se novac za troškove liječenja

Bivši kolumnist Mixmaga suočava se s teškim oporavkom od bolesti

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 August 2021
DJ pod krinkom oporavlja se od korone, skuplja se novac za troškove liječenja

Pokrenuta je GoFundMe kampanja za DJ-a pod krinkom kako bi se pokrili troškovi liječenja nakon zahtjevnog liječenja stanja uzrokovanog koronavirusom. Nakon što je po drugi put obolio od virusa COVID-19, DJ pod krinkom hitno je prevezen u bolnicu na Majorci. Dva je tjedna proveo na respiratoru u induciranoj komi, boreći se s bronhitisom, upalom pluća i MRSA-om.

Pročitajte i ovo: DJ pod krinkom piše o tome kako se nositi s koronavirusom i izolacijom

Srećom je preživio, ali ovaj DJ i bivši kolumnist Mixmaga ostao je s oštećenjem pluća, gubitkom gotovo trećine tjelesne mase i s velikim bolničkim računom. Također ga čeka dugo razdoblje oporavka i fizioterapija. Iz tog je razloga pokrenuta kampanja prikupljanja sredstava za pokrivanje njegovih zdravstvenih troškova, kao i svakodnevnih troškova jer je uslijed svega, naravno, morao otkazati predstojeću turneju. Prepoznajući njegov dugogodišnji aktivizam u industriji, stranicu je u njegovo ime postavio njegov menadžerski tim.

Pročitajte i ovo: DJ po krinkom: Najbolji su oni partyji kad DJ i publika dišu kao jedno

Prošle je godine DJ pod krinkom izdao svoju drugu knjigu koja prikazuje uspon plesne glazbe u posljednjih 30 godina, te se bavi pričama iza kulisa i ispituje kako je kapitalizam kupovao i prodavao snove acid house generacije.

Load the next article
Loading...
Loading...