Menu
Home Novosti Menu
Novosti

DJ Shadow potvrdio da ove godine objavljuje svoj sedmi album

Kaže da se novi album neće moći svrstati u neki određeni žanr

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 27 January 2023
DJ Shadow potvrdio da ove godine objavljuje svoj sedmi album

DJ Shadow najavio je izdavanje svog novog albuma - ujedno i njegovog sedmog studijskog albuma do danas - koji će izaći kasnije ove godine. Američki DJ i producent objavio je vijest na društvenim mrežama otkrivši: “Bit će novi album DJ Shadowa 2023. godine.”

U duljoj izjavi objavljenoj na njegovoj web stranici, producent je rekao: “Prilično kasnim s vijestima o svojim namjerama, pa ih evo sad. Počeo sam raditi na svom sedmom solo albumu, 1. siječnja 2022. Kao i obično, nisam imao unaprijed stvorene predodžbe ili ciljeve, jednostavno sam počeo stvarati glazbu zbog koje sam se osjećao dobro ili koja je zadovoljila neke moje nejasne ciljeve. Do sredine ožujka određene su teme počele poprimati oblik...”.

Posljednje izdanje DJ Shadowa, 'Our Pathetic Age', izašlo je kao dupli LP 2019., s 23 pjesme. Otkrio je da će, iako će sljedeći album biti “konvencionalnije duljine” imat će manje vokala i suradnji. Za novu ploču također kaže da je “žanrovski nedefinirana” i da će odražavati njegova “nedavna iskustva i razvoj misaonih procesa, pozitivnih i negativnih”.

DJ Shadow također je otkrio fanovima i neke osobne stvari: “Prošla godina bila je drugačija od bilo koje druge u mom životu. Nalazim se na višestrukim raskrižjima, kako osobnim tako i poslovnim. 32 godine profesionalne karijere, iskreno nemam pojma što kome predstavljam... možda nikad i nisam. Ipak, nastavljam, jer u dobi od 50 godina ovo je sve što znam.”

Više detalja o sljedećem albumu bit će otkriveno ove godine. Saznajte više OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...