Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fatboy Slim kaže da žali što je upoznao Davida Bowieja

Kaže da ga nije impresionirao...

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 27 January 2023
Fatboy Slim kaže da žali što je upoznao Davida Bowieja

U otvorenom intervjuu s Kevinom Bishopom u Brighton Beach Houseu, Fatboy Slim - AKA Norman Cook - prisjetio se vremena kada su mu se putevi susreli s Davidom Bowiejem. Prema The Argusu, Cook je otkrio da je upoznao Starmana na afterpartyju privatne svirke, na koju su ga pozvali Bowiejevi tour menadžeri, u vrijeme najveće Cookove slave.

Tijekom intervjua, Bishop je upitao Cooka: “Postoji li netko za koga promislite, 'Volio bih da ga nikad nisam upoznao'?”, na što je Cook odgovorio: “Pa postoji jedan. To je David Bowie. Popio sam nekoliko pića”, objasnio je okupljenima na intervjuu, prepričavajući njihov prvi susret. “[Pitao sam], 'kao jedan dečko iz Bromleya drugome, mogu li dobiti pljugu od tebe?”. Cook zatim objašnjava da ga je Bowie bezizražajno pogledao i pružio mu cigaretu, prije nego što je nastavio razgovor s drugom osobom. “Inače, ja sam Fatboy Slim”, navodno je rekao Bowieju, koji mu je odgovorio: “Da, znam”.

Provjerite i ovo: Trailer za novi dokumentarac o Davidu Bowieju

Svirka je inače bila zagrijavanje za Bowiejevu turneju i na nju su bili pozvani izvođači, uključujući Micka Jaggera, koji je sjedio u istoj loži kao i Cook te večeri, otkrio je. Iako je Cook rekao da je Bowie “savršeno uljudan” i da se ne ljuti, ipak je rekao okupljenima: “Samo sam se osjećao nekako prazno”. Dodao je da se čini da Starman nije “impresioniran” njime te je dodao: “Većina ljudi koje volite su zaista ljubazni i što su veći to su ljubazniji, ne trebaju dokazivati svoj ego ili da su pametniji od vas. Prave zvijezde su samo jako fini ljudi.”

Load the next article
Loading...
Loading...