Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Drake nenadano objavio house album

LP ima 14 pjesama i nadovezuje se na 'Certified Lover Boy' iz 2021.

  • Mixmag I Foto: THE COME UP SHOW
  • 20 June 2022
Drake nenadano objavio house album

Reper Drake je, na iznenađenje svih, objavio plesni album pod nazivom 'Honestly, Nevermind' koji je prožet house glazbom. LP ima 14 pjesama i nadovezuje se na 'Certified Lover Boy' iz 2021., a izvršni producenti su Drake, Noah "40" Shebib, Drakeov menadžer Oliver El-Khatib, Noel Cadastre i Black Coffee.

Predstavio ga je putem svog Instagrama: “Sedmi studijski album 'Honestly, Nevermind' izlazi u ponoć”, jednostavno stoji u objavi, uz fotografiju omota albuma. Nakon toga je objavio post koji je uključivao popis pjesama. Album je u konačnici predstavljen u njegovoj emisiji SiriusXM Sound 42 Table for One u petak rano ujutro.

Album je snažno pod utjecajem housea, s elementima tech-housea čime se 'Honestly, Nevermind' razlikuje od prethodnika kao što su 'Scorpion' iz 2018. ili prošlogodišnji 'Certified Lover Boy'. Jedini istaknuti izvođač na albumu je 21 Savage, koji se pojavljuje na posljednjoj pjesmi albuma, 'Jimmy Cooks'.

Pustio sam da se moja skromnost s vremena na vrijeme pretvori u obamrlost, puštajući vrijeme da prođe znajući da imam izdržljivosti da ga uhvatim drugi put”, napisao je Drake na svojoj Apple Music stranici za 'Honestly, Nevermind'. “Radim sa svakim dahom u svom tijelu jer se osjećam živim zbog posla, a ne zraka. To je stvarno štetno sranje, ali to sranje mom perfekcionističkom umu zapravo ne smeta jer nitko ne zna što mi je na umu kada idem spavati u 9 i probudim se u 5 – osim ako to ne kažem u rimi.”

Poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...