Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sonus Festival najavljuje drugi val izvođača za svoje 10. izdanje

Claptone, Joseph Capriati, Chris Stussy, Michael Bibi, Sonja Moonear dolaze na Zrće proslaviti deset godina Sonusa

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 1 April 2023
Sonus Festival najavljuje drugi val izvođača za svoje 10. izdanje

I dok se polako približavamo desetom izdanju Sonus Festivala, organizatori otkrivaju drugi val headlinera: od 20. - 24. kolovoza 2023. na Pag dolaze i Claptone, Chris Stussy, Joseph Capriati, KAS:ST, Michael Bibi, Reinier Zonneveld live, Daria Kolosova, Boston 168 live i Sonja Moonear. Ranije su već najavljeni Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Diplo, Paula Temple, Sven Väth, Seth Troxler, ANNA, Vintage Culture, Marco Carola, Sama' Abdulhadi, The Martinez Brothers, Loco Dice, Maceo Plex, Kobosil i desetci drugih.

Sonus je već desetljeće vodeći festival u Hrvatskoj, s fokusom uvijek na sound sistemu, produkciji i glazbi koja se pušta u tri najbolja open air kluba u Europi - Aquarius, Kalypso i Papaya koji se mogu pohvaliti lokacijama uz plažu s osunčanim plesnim podijima, pool partyjima i mnoštvom opcija za partijanje na brodu. Glazba svira na Sonusu bez prestanka od izlaska do zalaska sunca a u ponudi je i istraživanje lokalnih ljepota skrovitih uvala otoka, duge šetnje obalom s prekrasnim pogledom, lokalne delicije i ljubazni domaćini. To je mjesto za bijeg od svakodnevice i doživljaj glazbe svjetske klase u zaista posebnom okruženju.

Ovaj najnoviji val imena donosi još više kvalitete u Sonus 2023., i čini najraznovrsniju i najsveobuhvatniju mješavinu talenata dosad. Istraživat će se sve nijanse housea, techna i svega između, što ovu proslavu 10. godišnjice čini nezaobilaznom. Nakon značajnog desetljeća Sonusa i rasprodanog izdanja prošle, 2022., požurite nabaviti ulaznice jer će zajamčeno biti rasprodane.

Više informacija potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...