Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Mura Masa, Trokut, Georgia i Afrodeutsche na ovogodišnjem Electronic Beatsu!

Uz poruku 'Kultna mjesta za mlade talente' u Zagrebu će se 10. rujna na dvije lokacije odviti jedinstveni glazbeno-scenski spektakl za koji je ulaz - besplatan!

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 2 August 2022
Mura Masa, Trokut, Georgia i Afrodeutsche na ovogodišnjem Electronic Beatsu!

Napokon je potvrđeno! U Zagrebu će se 10. rujna održati novo izdanje Electronic Beats festivala koji će nas rasplesati na dvije kultne lokacije u gradu. Uz poruku 'Kultna mjesta za mlade talente', progresivni mladi umjetnici iz cijele Europe spojit će zagrebačku povijesnu arhitekturu sa inovativnim zvukovima budućnosti. Festival počinje u poslijepodnevnim satima kod Kockice gdje će nastupati Mura Masa, Trokut, Georgia i Eartheater a festival se od 23h seli u zagrebački klub Peti Kupe gdje su za after party zaduženi Maja Pa, DJ Labud, Feelipa i Afrodeutsche.

Mura Masa je zasigurno jedno od najzanimljivijih imena na sceni trenutno. Ovaj multinstrumentalist opire se jednostavnoj kategorizaciji a na sebe je obratio pažnju svojim zvukom kojim odaje počast alternativnim korijenima koji su ga oblikovali dok istovremeno sposobno usmjerava uspone i padove kulture mladih u glazbu današnjice.

Uz njega, očekuje nas i nastup Georgie, mlade umjetnice čiji nas glazbeni potpis vodi na put samootkrivanja kroz transcendentalnu snagu plesnog podija, a dolazi i američka multiinstrumentalistica Eartheater čije se bogate harmonije svijaju između napetosti i opuštanja, oštrih tonova i vokala u kontrastu sa suzdržanošću, romantičnosti i raskošnosti te stvaraju njezin poseban kod.

Domaće boje brani Trokut, skupina pet glazbenika koji uspješno stapaju suvremeni jazz, elektronsku glazbu, rock i trip-hop u nešto svježe i jedinstveno, intenzivno, višeslojno i eksperimentalno

Trokut

U Petom Kupeu nas pak očekuju Maja Pa i njezin miks novih beat, electro, EBM, italo, acid i eksperimentalnih stvari, zatim DJ Labud koji je već godinama poznat po svom eklektičnom DJ setu prožetom elektronikom, electrom i bleepish technom, Feelipa i njezin miks bas glazbenih stilova sa oko 130 BPM-ova te DJ-ica, producentica i skladateljica Afrodeutsche koja će nas odvesti na putovanje u duboki, apstraktni zvuk afrofuturističkog electra i techna, klasičnog solo klavira i Detroit legacy housea.

Ulaz je besplatan, broj mjesta je ograničen a više informacija doznajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...