Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Treće dijete Elona Muska i Grimes zove se - Techno Mechanicus

Musk je otkrio ime u svojoj novoj biografiji, gdje piše i da dijete zovu skraćeno "Tau"

  • Mixmag/amazon.in
  • 12 September 2023
Treće dijete Elona Muska i Grimes zove se - Techno Mechanicus

Ime trećeg djeteta Grimes i Elona Muska otkriveno je u najnovijoj biografiji izvršnog direktora Twittera (AKA, X); dijete se zove Techno Mechanicus. Ovo je prvi put da je par podijelio vijest o trećem zajedničkom djetetu, Muskovom ukupno 11. i trećem s kanadskom eksperimentalnom umjetnicom Grimes. Prvo dijete, rođeno 2020., nazvali su X Æ A-12, ili X, a drugo, rođeno 2022., Exa Dark Sideræl Musk.

Tau je otkriven u novoj biografiji Elona Muska, koju je napisao Walter Isaacson a koji kaže: “On stvarno želi da pametni ljudi imaju djecu”, stoji u recenziji u The New York Timesu. Musk i Grimes su se navodno razdvojili prošle godine dok je Grimes čekala njihovo drugo dijete, a Musk potajno postao otac blizanaca s jednom od svojih zaposlenica, Shivon Zilis. Prošli tjedan Grimes je objavila izjavu: “Recite Shivon da me odblokira i recite Elonu da mi dopusti da vidim svog sina ili molim da odgovorite mom odvjetniku", piše Pitchfork. Dodala je: “Nikada mi nije bilo dopušteno vidjeti fotografiju ove djece do ovog trenutka, unatoč situaciji koja je potpuno razdvojila moju obitelj.”

No, nakon toga je Grimes na Tweeteru objavila ispriku koja glasi: “Konačno sam dugo razgovarala sa Shivon. Ovo nije bila njezina krivnja, nemojte se ljutiti na nju! Jako se poštujemo i veselimo se što ćemo postati prijatelji i što će nam djeci odrastati zajedno.” Nastavila je: “Žene su tako često suprotstavljene jedna drugoj. Razgovarajući sa Shivon, vrlo je očito da je ona nevjerojatna osoba i obje samo želimo ono što je najbolje za našu djecu. Voljela bih da vam mogu pokazati koliko je sladak mali Techno, ali moj prioritet je da svoje bebe držim podalje od očiju javnosti, molim da to poštujete u ovom trenutku”.

Load the next article
Loading...
Loading...