Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sljedeći mjesec izlazi prva službena Tupacova biografija

Autoriziranu biografiju napisala je Tupacova prijateljica iz djetinjstva Staci Robinson

  • Mixmag
  • 12 September 2023
Sljedeći mjesec izlazi prva službena Tupacova biografija

Century 26. listopada objavljuje prvu biografiju Tupaca Shakura koju su odobrili njegovi nasljednici. 'Tupac Shakur: The Authorized Biography' knjiga je koju je napisala autorica i scenaristica Staci Robinson, prijateljica Tupaca Shakura iz djetinjstva, prethodno koautorica knjige 'Tupac Remembered: Bearing Witness to a Life and Legacy' iz 2008. godine. Knjiga je opisana kao “dirljivo istraživanje njegova života i moćne ostavštine, potpuno ilustrirano fotografijama, uspomenama, rukom pisanom poezijom, razmišljanjima i još mnogo toga”.

Uz poseban pristup i dopuštenje Tupacove majke, knjiga omogućuje ekskluzivni pristup privatnim bilježnicama, pismima, neobjavljenim tekstovima i necenzuriranim razgovorima s njegovim najbližima.
Tupac, također poznat pod umjetničkim imenima 2Pac i Makaveli, brzo je postao jedan od najomiljenijih svjetskih repera u ranim 90-ima, izdavši četiri albuma od 1991. do 1996. i prodavši ih u milijunima primjeraka. Ustrijeljen je u pucnjavi iz vozila u Las Vegasu 7. rujna 1996., nakon što je prisustvovao boksačkom meču Brucea Seldona protiv Mikea Tysona sa šefom Death Row Recordsa Marionom “Suge” Knightom. Umro je šest dana kasnije, u dobi od 25 godina, a ubojstvo nikada nije riješeno.

Njegova ostavština nastavlja svijetliti nakon njegove prerane smrti, uključujući niz posthumnih albuma, uvrštavanje u Rock and Roll Hall of Fame i dobivanje zvijezde na Hollywood Walk of Fame.
Ako želite naručiti Tupacovu biografiju, kliknite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...