Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Elon Musk izbacio video za svoju house stvar

'Don't Doubt Your Vibe' ujedno je i soundtrack najnovije reklame za Teslu

  • Mixmag I Foto: STEVE JURVETSON
  • 25 August 2022
Elon Musk izbacio video za svoju house stvar

Elon Musk upravo je izbacio video za svoju vocal-house stvar koju je producirao 2020., ‘Don’t Doubt Your Vibe’. Video je ujedno i reklama za Teslu, uz zvučnu podlogu Muskovog progressive house cuta, s najnovijim modelima automobila Y i 3.

Video je producirao Teslin kineski tim koji je pripremio automobile i naučio ih da programiraju vlastitu rasvjetu kako bi postavili svjetlosni zaslon.

Automobili su priredili mini rave u nečemu što izgleda kao staro skladište uz stihove pjesme koji se pojavljuju iza Tesla na svijetlim, LED natpisima.

Izvršni direktor Tesle prvi je put producirao progressive house stvar 2019., a početkom 2020. je predstavio kao svoj produkcijski debi preko Emo G Recordsa. Pjesma je čak sadržavala i vokal samog milijardera. Novi glazbeni video je naslovljen kao “vibes” i nije davao nikakve naznake o novim značajkama ili ažuriranjima. Međutim, obožavatelji sada nagađaju jesu li ipak na pomolu nove značajke osvjetljenja.

Godine 2020., nakon objave pjesme, Elon Musk je nagrađen nagradom Axel-Springer za "izvanredne osobe koje su posebno inovativne”.

Load the next article
Loading...
Loading...