Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

EXIT 2024. donosi dodatni festivalski dan i novo ime za svoju glavnu pozornicu u čast Nikole Tesle!

Sljedeće izdanje EXIT-a održat će se od 11. do 14. srpnja 2024., dok će nulti dan, 10. srpnja, proslaviti rođendan našeg najznačajnijeg izumitelja na pozornici Tesla Universe

  • Mixmag Adria/Press
  • 1 December 2023
EXIT 2024. donosi dodatni festivalski dan i novo ime za svoju glavnu pozornicu u čast Nikole Tesle!

EXIT Festival upravo je objavio temu svog nadolazećeg izdanja pod nazivom STARSEEDS. Exitova Zvjezdana djeca iz preko 120 zemalja svijeta sljedeće će se godine okupiti na ljetnom hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi! Nadolazeće festivalsko izdanje bit će poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svakog pojedinca, gdje će svatko imati priliku ostvariti svoju jedinstvenu svrhu, pod motom - Probudimo naše supermoći zajedno!

Pod tim sloganom održat će se 24. izdanje EXIT festivala tijekom kojeg će, u čast našeg i svjetskog najpoznatijeg izumitelja, futurista i vizionara, glavna pozornica dobiti novo ime - Tesla Universe! Sljedeće izdanje EXIT festivala održat će se od 11. do 14. srpnja 2024., dok će nulti dan, 10. srpnja, proslaviti rođendan Nikole Tesle posebnim Starseeds Takeoverom na prethodno spomenutoj pozornici Tesla Universe – u čast najznačajnijem izumitelju koji je ostavio neizbrisiv trag u svijetu u kojem danas živimo.

Više detalja o festivalu EXIT, novostima o line-upu te kako do ulaznica, potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...