Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Florence + The Machine u pulskoj Areni!

U nedjelju, 18. lipnja 2023., održat će svoj premijerni samostalni koncert u Hrvatskoj u sklopu spektakularne Dance Fever turneje

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 23 January 2023
Florence + The Machine u pulskoj Areni!

Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, dolaze u pulsku Arenu u nedjelju 18. lipnja 2023. na premijerni samostalni koncert u Hrvatskoj. Sedam godina nakon festivalskog nastupa kod nas, Florence + The Machine donose svoju spektakularnu i produkcijski raskošnu Dance Fever turneju u Pulu. Turneja prati sajajan istoimeni posljednji studijski album, a odvela je Florence do sada više puta u neke od najimpresivnih dvorana diljem svijeta. Po nekoliko dana zaredom je rasprodala lokacije kao što su O2 u Londonu, Madison Square Garden u New Yorku ili Hollywood Bowl u Los Angelesu.

Za samostani nastup u Hrvatskoj odabran je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar bit će savršena pozornica na kojima će Florence predstaviti novi album, ali i podsjetiti na neke od najvećih hitova iz cijele karijere.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 25. siječnja u 10:00 sati u sustavu www.eventim.hr i na svim njihovim fizičkim prodajnim mjestima. Early bird kontingent partera je po cijeni od 59 eura, a kada se rasproda cijena ide na 69 eura. Early bird kontingent tribine je po cijeni od 77 eura, a nakon što se rasproda cijena ide na 89 eura. Sektor trava stajanje gore u prodaji će biti po jedinstvenoj cijeni od 53 eura.

Load the next article
Loading...
Loading...