Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Folamour donosi ekskluzivni House of Love događaj u Beograd

Party je 11.3., u Hangaru Luke Beograd

  • JOVANA RADOVANOVIĆ I Foto: Press
  • 9 March 2023
Folamour donosi ekskluzivni House of Love događaj u Beograd

Nakon dva rasprodata nastupa u Beogradu, francuski muzičar i planetarna disco house senzacija, Folamour, donosi svoj ekskluzivni House of Love događaj u subotu 11. marta, u Hangar Luke Beograd. Zajedno sa njim stižu i producent i DJ Kousto, koji sprema deep house letnje vibracije juga Francuske pomešane sa londonskim multukulturnim haosom, kao i perspektivno DJ ime iz Nanta – MLF, jazz pijanistkinja i rock gitaristkinja čijim zvukom prevladava italian piano house. Za lokalno pojačanje zadužen je Luton, mladi DJ u usponu koji vešto vlada različitim stilovima house muzike.

House of Love audio-vizuelni spektakl u Beogradu deo je ekskluzivne turneje koja obuhvata 12 evropskih gradova, a među kojima su Amsterdam, London, Brisel, Milano, Barcelona, Stockholm i drugi. Povod za turneju je lansiranje novog koncepta događaja, kao i nove izdavačke kuće – House of Love, koja okuplja mlade i perspektivne muzičare sličnih senzibilteta.

“Oduvek sam želeo da pokrenem projekat koji bi se sastojao iz lejbla i serijala događaja, a koji povezuje muziku sa emocijama, kako bi kreirao momenat simbioze. Jednom prilikom rodila se ideja o House of Love konceptu. Muzika koja bi pričala priče i događaji ispunjeni emocijama i ljubavlju. Bez ikakvih žanrovskih ograničenja za muziku koja bi bila objavljivana, sve dok donosi pokrete i osećanja.” izjavio je Folamour objašnjavajući House of Love koncept.

Ulaznice za House of Love party su u prodaji po ceni od 1890 dinara za regularne i 2690 dinara za VIP putem Cooltix onlajn platforme, kao i na Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima.

Load the next article
Loading...
Loading...