Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Regionalna imena na ovogodišnjem izdanju Forestlanda

Preko 60 arista, performera, producenata i pjevača dolazi u Međimurje od 19. do 21. srpnja

  • Mixmag Adria/Marko Obradovic Edge
  • 15 July 2024
Regionalna imena na ovogodišnjem izdanju Forestlanda

Sljedeći vikend, 19. do 21. srpnja, čeka nas novo izdanje Forestlanda. Preko 60 arista, performera, producenata i pjevača dolazi u Međimurje; već smo nabrojali strane zvijezde koje ćemo vidjeti u Brezju, od Shaquille O'Neala do Feddea Le Granda - a koja nas regionalna imena čekaju na jednoj od tri festivalske pozornice?

Iz Slovenije dolaze Dino DZ, Timo G i Rasky. Dino je iz Maribora, glazbom je zaluđen još od ranog djetinjstva, a brzo je nadmašio glazbu svoje okoline i upustio se u elektroniku. House je žanr koji ga je u potpunosti okupirao i od tada nije pustio.

Iz Maribora je i Rasky, Hard/Industrial Techno DJ/producent a tu je i Timo G, slovenski DJ, producent, voditelj GSpot Radio Showa i event kreator. On je pak svojim zvukom, temeljenim na tri E - energija, emocija i ekstaza ritma - osvojio je plesne arene širom Europe, a redovito je ime na najvećim festivalima u regiji. Ujedno je i rezident DJ i pokretačka snaga iza Forestland festivala!

Iz Srbije dolaze i producentski duo Utopia, poznati po svojim hybrid live setovima, kao i Divolly & Markward, DJ/Producer/Remixer duo poznat kao osnivač pokreta #PornGroove. Ova dva prijatelja pokrenula su svoj mali projekt iz spavaće sobe u Beogradu, da bi s vremenom osvojila scenu i završila na svirkama širom svijeta.

Hrvatske pak boje zastupaju Pintha, Vedran Car & Vanillaz. Pintha In Dahouse je house DJ s preko 20 godina iskustva, a jednako iskustva ima i Vedran Car koji je radijsku i DJ karijeru počeo još 2004. godine na Radiju Student u Zagrebu. Kao DJ je nastupio na najpoznatijim hrvatskim festivalima kao što su Ultra Europe i Forestland, ali i van granica Lijepe naše. Duo Vanillaz čine Marko iz Hrvatske i Miha iz Slovenije koji su se upoznali 2011. godine i brzo se povezali kroz svoju zajedničku strast prema glazbenoj produkciji i DJ-ingu. Zajedno su počeli stvarati jedinstveni spoj housea, techna i progressive housea, što je brzo privuklo pozornost i fanova i struke.

A kako oni zvuče uživo, možete provjeriti sljedeći vikend, od 19. do 21., u Brezju, u Međimurju.

Festivalske ulaznice iznose 50 eura, a pronaći ih možete na www.entrio.hr, na ovlaštenim prodajnim mjestima i kod promotora!

Load the next article
Loading...
Loading...