Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fred Again.. najavljuje novi album 'Actual Life 3'

Izdaje ga Atlantic Records sljedeći mjesec

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 September 2022
Fred Again.. najavljuje novi album 'Actual Life 3'

Fred again.. najavio je svoj treći album. Zvat će se ‘Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022)’, a trebao bi ga izdati Atlantic Records u listopadu. Nadolazeći album nastavak je dva duboko osobna LP-a 'Actual Life (14. travnja - 17. prosinca) i 'Actual Life 2 (2. veljače - 15. listopada)', a oba su izdana u razmaku od samo godinu dana. Uz najavu svoje treće ploče, Fred je također izbacio najavnu pjesmu sljedećeg albuma, ‘Danielle (smile on my face)’, koja uključuje sample iz 070 Shake stvari 'Nice To Have'.

Novi će album biti još jedno introspektivno djelo koje preuzima isti stil dnevnika kao njegovi prošli projekti — isječci stvarnog života preuzeti od prijatelja, obitelji i stranaca kroz glasovne snimke i samplove.

Najava albuma prati Fredovu aktualnu 'USB seriju', playlistu koji sadrži mnoštvo novih pjesama ovog producenta i DJ-a. “Sada kada je USB spreman, stvarno sam sretan što ga vidim tako jasno. Moj plan je da uuuuuuuvijek dodajem nove stvari. Ali trenutno ide na pauzu - jeeeer - Actual Life 3 je gooootov," Fred objavio je u ponedjeljak na Instagramu.

Od svog debitantskog Boiler Room seta koji je od tada prikupio nekih 5 milijuna pregleda u više od mjesec dana i sada je najgledaniji Boiler Room svih vremena, Fred again.. je najavljivao novi album, s gostima od Swedish House Mafije do I. JORDANa.

‘Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022)’ izlazi 28. listopada; naručite ga OVDJE a u nastavku pogledajte Fredovu novu pjesmu, ‘Danielle (smile on my face)’.

Load the next article
Loading...
Loading...