Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Doja Cat najavila novu stvar inspiriranu 'njemačkim raveom 90-ih'

U nedavnom je intervjuu otkrila da je trenutno 'u nekom techno vibeu'

  • Mixmag I Foto: DAVID LACHAPELLE
  • 15 September 2022
Doja Cat najavila novu stvar inspiriranu 'njemačkim raveom 90-ih'

Reperica i pop zvijezda Doja Cat dala je naslutiti kako bi njezin nadolazeći album mogao biti pod utjecajem techna 90-ih. Za razliku od Beyoncé i Drakea, koji su nedavno zaronili u svijet house glazbe – Doja Cat se zainteresirala za njemačku rave kulturu.

U nedavnom intervjuu s Givenchyjevim Matthewom M. Williamsom za Cr Fashion Book, Doja je otkrila: “Trenutno mi se sviđa ta vrsta njemačkog ravea 90-ih i stvarno je zabavno.” Dodala je da ona i njezini suradnici “imaju toliko ideja” kada je u pitanju njezin novi album, a “izazov” je kako “te ideje učiniti dosljednima”. Govoreći o utjecaju dance glazbe imala na popularnu glazbu, ona kaže: “Znam da je to trenutno trend, ali voljela sam te stvari kao dijete i sada kada to mogu izraziti (očito, nisam u to vrijeme mogla imati izbrijanu glavu, nositi krzneni grudnjak i imati piercing u pupku), nekako to prihvaćam. To je na neki način nagovještaj albuma. Rave kultura, ne house.”

Inače, Dojin aktualni album, 'Planet Her' koji je izašao prošle godine, dospio je na 2. mjesto na Billboardovoj ljestvici 200 albuma s pjesmama kao što su 'Get Into It (Yuh)' i 'Kiss Me More' sa SZA koje su postale viralne na TikToku.

U svibnju je Doja Cat otkazala sve svoje nastupe uživo za 2022., poput festivalskih nastupa i turneje s The Weekndom, kako bi se oporavila od operacije krajnika. Doja je na Twitteru objavila pojedinosti, objašnjavajući da sje krajnike oštetila na Billboard Music Awardsima 2022., ali je i otkrila da pati od ovisnosti o nikotinu jer pokušava izbjeći vajpanje.

Load the next article
Loading...
Loading...