Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Freddie Gibbs najavljuje novi album, ‘$oul $old $eperately’

Pogledajte spot za novi singl 'Too Much' na kojem gostuje Moneybagg Yo

  • Mixmag I Foto: NICK WALKER
  • 5 September 2022
Freddie Gibbs najavljuje novi album, ‘$oul $old $eperately’

Freddie Gibbs je upravo objavio novi singl 'Too Much' uz koji najavljuje svoj novi album, '$oul $old $eperately'. Album će izaći 30. rujna, izdaje ga Warner Records, a još nema drugih informacija o gostovanjima na albumu ili ostalim pjesmama. Za sad se jedino zna da je prvi singl 'Too Much' i da na njemu gostuje Moneybagg Yo. Glazbeni video za 'Too Much' prati Gibbsa u divljoj noći u kockarnici, vjerojatno trošeći previše.

'$oul $old $eparatele' govori o Gibbsovom “odbijanju da kompromitira svoj moral ili integritet pod pritiscima industrije”, rekao je za HYPEBEAST. “Ja i Lambo, čovječe, stvarno smo se izdržali”, dodao je. “I sada mogu stajati na vrhu planine. Bio sam podcijenjen i zanemaren u rap igri. Osjećam da tek sada počinjem dobivati poštovanje i nagrade koje zaslužujem i jebite se, naravno da ću sve to uzeti! Da mi nisu dali, sam bih uzeo.”

Kao dio pompe oko albuma, Gibbsov tim napravio je web stranicu temeljenu na albumu stiliziranu oko koncepta $$$ Resort and Casina. Web stranica kockarnice omogućuje obožavateljima da naruče album kao i da posjete trgovinu Kane gdje mogu naručiti i '$oul $old $eperately' merch.

U svojoj najavi novog albuma i singla, Freddie je objavio fotku na kojoj rekreira kultnu sliku legendarnog disco umjetnika Ricka Jamesa.

Godine 2020. Gibbs je objavio zajednički album s Alchemistom 'Alfredo' koji je dobio nominaciju za Grammy za najbolji rap album. Hoće li mu '$oul $old $eperately' donijeti Grammyja, tek treba vidjeti. U nastavku pogledajte spot za 'Too Much' a naručite '$oul $old $eperately' OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...