Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Fresh Wave za ekipu: za četiri kupljene trodnevne REGULAR ulaznice poklanjaju petu potpuno besplatno!

Ponuda vrijedi do četvrtka, 4. kolovoza

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 July 2022
Fresh Wave za ekipu: za četiri kupljene trodnevne REGULAR ulaznice poklanjaju petu potpuno besplatno!

Deseto izdanje Fresh Wave Festivala najboljeg BiH muzičkog festivala nam se bliži: od 11. do 13. avgusta odvijat će se na magičnoj banjalučkoj tvrđavi Kastel a organizatori pripremaju nova iznenađenja! Nakon što će uz same zidine Kastela, a pored rijeke Vrbas biti pozicioniran festivalski kamp sa besplatnim boravkom za sve posjetioce festivala, koji se sa festivalskom ulaznicom prijave na [email protected] organizatori najavljuju nove pogodnosti povodom desete godine Fresh Wave Festivala! Naime, od danas pa do četvrtka 4. kolovoza 2022. godine putem ticket servisa kupikartu.ba dostupni su paketi ulaznica, koji na četiri kupljene trodnevne regularne ulaznice podrazumjevaju petu potpuno besplatno! Na taj način jubilarno izdanje festivala ne prestaje sa poklonima povodom velike rođendanske proslave koju pripremaju od 11. do 13. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel!
Prodajna akcija 4+1 se odnosi na 3-dnevne REGULAR festivalske ulaznice, a podsjećamo da su i dalje dostupne 1-dnevne kao i 3-dnevne VIP i 1-dnevne VIP ulaznice:

3-dnevna REGULAR festivalska ulaznica dostupna je po cijeni od 89 KM / 45 Eura
1-dnevna REGULAR festivalska ulaznica dostupna je po cijeni od 39 KM / 20 Eura
3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 149 KM / 75 Eura
1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po cijeni od 69 KM / 35 Eura

Kupovinom VIP ulaznica ostvaruju se pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na navišem nivou, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalni komfor na samom festivalu.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcjenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svjetske muzičke scene: Adam Beyer, Sama` Abdulhadi, Technasia, Hot Since 82, Claptone, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, Senidah, Grše, Kukus, Z++, Vojko V. Krankšvester, Ajs i Timbe (Bad Copy), Smoke Mardeljano, Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Ilija Djokovic, Coeus, EdOne, Tomy DeClerque, Forest People, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Sve što vas zanima o najboljem muzičkom festivalu u BiH saznajte na www.freshwavefestival.com

Load the next article
Loading...
Loading...