Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Miles High složio pjesmu o - lozi

Novosadski producent predstavlja pjesmu “Pavlović Loza”

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 July 2022
Miles High složio pjesmu o - lozi

Miles High, DJ i producent iz Novog Sada, upravo je objavio novu, samoizdanu pjesmu za koju je snimio i spot, “Pavlović Loza”.
“Pavlović Loza“ je nastala sasvim slučajno jedno veče nakon što sam čuo jedan narodni melos dok smo pili “Pavlović” lozu. Inače tu rakiju pravi moj drugar Sale sa svojim bratom i ćaletom pa otuda i naziv za pesmu. Tad mi je palo na pamet da spojim house i izvorni narodni zvuk jer je to nešto što bi retko ko očekivao”, kaže nam Miles High o svojoj novoj pjesmi koju, iako ju je napisao prije tri godine, tek je nedavno odlučio objaviti te za nju snimiti i pripadajući spot. “Dok sam radio na pesmi, bilo mi je zanimljivo i smešno kako sve zvuči i iskreno, nikad nisam imao nameru da je objavim. Posle gotovo 3 godine, nakon jedne žurke, moj drug Dalibor me je zamolio da mu prosledim to što sam do tad napravio. Sledećeg dana sam našao projekat, pustio pesmu i prijatno sam se iznenadio jer mi je pesma zvučala zanimljivo i pomislio sam da bih od te šale mogla postati pesma koju bih koristio za nastupe. To sam i uradio i izgledalo je da ju je masa dobro primila tako da sam odlučio da je objavim i napravim spot”, kaže i dodaje da je cijelu priču posvetio prijatelju Saletu s kojim je prijatelj skoro 30 godina.

“Pesmu sam naravno morao da menjam i prilagođavam i tad u priču ulazi Milak (Miloš Milaković) sa mojom drugaricom Bojanom. Oni su u rekordnom roku izmislili tekst, to smo snimili i sve je odmah zvučalo mnogo bolje, ali i smešnije sa njihovim vokalima. Violine sam dodatno snimio i tad je sve bilo spremno”. Spot je, kaže, imao više verzija ali su se na kraju opredelili za ovu verziju koju možete provjeriti OVDJE.
“Iskreno, meni je najbitnije da se Saletu sve svidelo i da je ostao manje više u neverici jer to svakako nije očekivao. Nadam se da će i ostatak publike biti kao Sale, da će im se svideti i da će im biti zanimljivo, a ja ću se i dalje truditi da pravim nove i unikatne stvari i pružim svojim slušaocima jedinstvene sadržaje”, zaključio je Miles High.

Load the next article
Loading...
Loading...