Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Rasprodao se prvi set ulaznica za 'Fyre Fest 2'

Želite ono pravo "luksuzno" iskustvo? Cijene ulaznica više razine dosežu i do 7.999 dolara

  • Mixmag/FyreFest web
  • 8 September 2023
Rasprodao se prvi set ulaznica za 'Fyre Fest 2'

Billy McFarland, osuđeni kriminalac koji stoji iza katastrofalnog Fyre Festa 2017., najavio je povratak festivala iduće godine. Prvi set ulaznica za 'Fyre Fest 2' već je prodan, a uskoro stižu i ostale koje dosežu cijenu i do 7999 dolara.

McFarland je suosnivač nesretnog glazbenog festivala od prije šest godina zajedno s Ja Ruleom, a na kraju su tuženi za 100 milijuna dolara nakon što je otkriveno da je prodani luksuzni festival na Bahamima - prijevara. McFarland je osuđen na šest godina, ali je nedavno pušten iz zatvora nakon što je odslužio samo četiri.

McFarland sada planira sljedeće izdanje Fyre Festivala, koje će se održati 6.12.2024. na Karibima. Prvih 100 ulaznica pušteno je u prodaju po cijeni od 499 dolara po komadu, i te su se prodale, a uskoro stižu ostale po cijeni od 799, 1199, 1799, 2699, 4899 i 7999 dolara. McFarland je na društvenim mrežama objasnio da je napisao "plan od 50 stranica” o novom eventu. “Bilo je ovo apsolutno najluđe putovanje do ovdje, a sve je zapravo počelo tijekom sedmomjesečnog boravka u samici”, rekao je u kolovozu na TikToku.

“Napisao sam plan od 50 stranica o tome kako bi to podnijelo sveukupni interes i potražnju u Fyreu, kako je potrebna moja sposobnost da okupim ljude iz cijelog svijeta i učinim nemoguće da se dogodi, kako bih pronašao najbolje partnere u svijetu da mi dopusti da budem ja, dok provodim Fyre viziju na najvišoj razini. Radit ćemo pop up evente diljem svijeta. Ovo je vaša prilika da uđete. Ovo je sve na čemu sam radio.”, zaključio je.

Ako i vi kojim slučajem želite ići, više detalja doznajte - OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...