Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

MOGA Essaouira otkriva cijeli line-up za petogodišnjicu festivala

Festival se održava od 4. do 8.listopada u Maroku

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 September 2023
MOGA Essaouira otkriva cijeli line-up za petogodišnjicu festivala

MOGA Festival nezaobilazno je okupljalište ljubitelja elektronske glazbe i nomadske kulture, a danas najavljuje drugu fazu svog line-upa za izdanje 2023. koje će se održati od 4. do 8. listopada u Essaouiri.
Antal, Luca Saporito (Audiofly), Miss Monique, Viken Arman, Worakls, Stasi Sanlin, Deer Jade, Gerd Janson i drugi upotpunjuju IN program koji će se održati od petka 6. do nedjelje 8. u Sofitel Mogadoru. Ovaj novi val imena od više od 30 izvođača nadopunjuje do sad poznati line-up koji uključuje artiste kao što su Jayda G, Shkoon (Live), Rhadoo, Dyed Soundorom, A Guy Called Gerald, Oceanvs Orientalis, Margaret Dygas i druge.


Essaouira je dom ovog kulturnog događaja koji je više od pukog glazbenog festivala: MOGA nudi impresivno iskustvo s elektroničkom glazbom uz bogatu lepezu Souiri kultura s punim OFF programom. Tijekom pet dana lokalni stručnjaci nudit će aktivnosti i događanja od surfanja do joge, tečajeva kuhanja, radionica pisanja, miksanja, upoznavanja s tradicionalnom Gnawa glazbom, pop marketa, glazbenog doručka, kite showa i još mnogo toga s kompletnim OFF programom koji će uskoro biti otkriven.

Izdanje MOGA Essaouira iz 2023. još jednom pokazuje uobičajeni spoj tradicionalnog i suvremenog. Da biste zgrabili svoje ulaznice, posjetite https://essaouira.mogafestival.com/ a cijeli line-up provjerite u nastavku!


Load the next article
Loading...
Loading...