Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Honey Dijon će producirati Beyoncé?

Priča se da će legendarna producentica raditi za nju “dvije house stvari”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 March 2022
Honey Dijon će producirati Beyoncé?

Prema pisanjima na Twitteru, šuška se da Honey Dijon producira Beyoncé. Novinar Gregory Ellwood tvrdi da je Honey Dijon pomogla Beyoncé da napravi dvije house pjesme, od kojih će barem jedna “imati i video”.

Ellwood je na Twitteru napisao: “Oh, i malo noćnog trača... Čuo sam da je Honey Dijon producirala dvije pjesme na Beyoncéinom novom albumu. Najmanje jedan video je u izradi. Nemam pojma o stvarnom zvuku... ali čekam na eru Beyonce house glazbe.”

Beyoncé je prošle godine u intervjuu za Harper's Bazaar potvrdila da radi novu glazbu, dok je Music Week izvijestio da je njezina izdavačka kuća Sony potvrdila da će pjevačica novu glazbu objaviti u prvom dijelu 2022. godine.

U međuvremenu, Honey Dijon priprema se za izdavanje svog sljedećeg albuma 'Black Girl Magic', od kojih je neke najavljivala prošli tjedan.

Ovaj navodni prelazak s Beyoncé na house glazbu ne bi bio prvi put da se mainstream pop, R&B ili hip hop miješaju s dance glazbom. Nicki Minaj semplirala je Mayu Jane Coles na 'Truffle Butter' 2014., a Dua Lipa i Lady Gaga zatražile su pomoć nekih od najboljih producenata dance glazbe da im produciraju nove stvari.

Load the next article
Loading...
Loading...