Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Hot Since 82 otkazao nastup nakon pokušaja oružanog napada u Brazilu

Britanski DJ kaže da je “sretan što je živ”

  • Mixmag/Instagram
  • 7 May 2024
Hot Since 82 otkazao nastup nakon pokušaja oružanog napada u Brazilu

Hot Since 82, pravog imena Daley Padley, otkazao je svoje predstojeće festivalske nastupe nakon što je doživio pokušaj napada u Rio de Janeiru. Padley je na Instagramu objavio post o incidentu, opisujući susret s naoružanim napadačima koji se dogodio u ranim satima petka, 3. svibnja.

Govoreći u videu, Padley je objasnio da je skupina muškaraca naoružanih AK-47-om počela “progoniti“ njegovo vozilo nakon što je napustio show u brazilskom gradu oko 5 ujutro. Dodao je da se sve dogodilo na “punoj autocesti” u mraku, kada je automobil ispred njih “zakočio da se zaustavimo”, prije nego što je nekoliko maskiranih muškaraca provirilo kroz prozor, naoružano s puškama.

Padley kaže kako vjeruje da je to bila “zamka”, objašnjavajući: “Točno su znali gdje smo, koji automobil i gdje ćemo biti u koje vrijeme”. Nakon što su opazili napadače, počeli su voziti u suprotnom smjeru velikom brzinom, kako bi poblegli. “Da nije bilo herojskih manevara našeg vozača, ne znam da li bismo sada bili živi”, dodao je rekavši da se nakon incidenta osjeća “slomljeno”. Rekao je i da, iako se u Brazilu super proveo, nije siguran hoće li se opet vratiti u zemlju.

Nakon incidenta, Padley je otkazao svoje naredne nastupe na dva brazilska festivala, Warung Festival i Time Warp, govoreći fanovima da “nema tog showa ni honorara. Imam djecu kod kuće, moja supruga treba roditi za šest tjedana, ne mogu riskirati da budem u takvom položaju”, rekao je.

Pogledajte cijelu objavu u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...