Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Artbat

DJ duo dolazi na ovogodišnji Sea Star festival, evo što vole puštati u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 May 2024

Ukrajinski tech house velemajstori Artbat, najtraženiji su svjetski elektronski dvojac i napokon stižu i u naše krajeve! Nastupit će na šestom izdanju Sea Star festivala, a to će ujedno biti i prvi nastup u laguni Stella Maris i jedan od vrhunaca kompletne ljetne festivalske ponude na Jadranskoj obali.

ARTur i BATish upoznali su se na jednom partyju, DJ-iranjem se bave od mladih dana, uzori su im Daft Punk ali i Will Smith a kad rade na glazbi jedino što im je važno da su obojica na kraju oduševljeni rezultatom. Na sebe su obratili pažnju sa hitom “Mandrak” 2015. a od tad njihove stvari u svojim setovima redovno vrte Solomun, Deadmau5, Adam Beyer, Tale Of Us, Pete Tong, Richie Hawtin.

Obavezno ih slušamo na ovogodišnjem Sea Staru, za koji Mixmag Adrija omogućuje i povoljnije ulaznice! Sve što trebate je kliknuti na LINK i dobit ćete popust!

A dok kupujete ulaznice, poslušajte koje to tri stvari Artbat vole puštati u svojim setovima i zašto.

1. Dixon - Deichkind - Autonom (Dixon Edit) (Circoloco Records)

Volimo ovaj Dixonov edit i često ga koristimo za postupno razvijanje naših setova, od početka do povećanje tempa i flowa, a uvijek dobije izvrsnu reakciju i na plesnom podiju. Dixon je majstor već dugi niz godina i netko od koga smo uvijek tražili inspiraciju pa smo, čim smo čuli ovo, znali da će neko vrijeme biti konstanta u našim setovima :) I vokal je tako hipnotizirajući! Jednostavno epska svestrana pjesma!!

2. ARTBAT - Flame (UPPERGROUND)

Naša pjesma i prvo izdanje na našem labelu UPPERGROUND! Ova je pjesma odlična za vrhunac partyja. Osjećamo da je pjesma puna života i volimo reakciju ekipe svaki put kad je čuju :)

3. Betical - Icon (Shall Ocin Remix) [Atlant]

Potpuno blaženstvo - eto tako bismo opisali ovu pjesmu! Toliko se osjećaja i emocija prožima kad s njom završavamo set i često se naježimo gledajući toliko ruku u zraku, gledajući ekipu koja osjeća iste emocije koje i mi osjećamo. To je izvrsna pjesma za plesni podij, a mi smo oduvijek bili veliki obožavatelji Shall Ocina i svega što izbacuje. Još jedno remek djelo Argentinca :)

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone...

Load the next article
Loading...
Loading...