Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

Ilija Djokovic i Teya Flow debitirali na EXIT Soundscapesu sa singlom “Into The Unknown”

Izdanje je na linku

  • Mixmag Adria/Press
  • 11 November 2023
Ilija Djokovic i Teya Flow debitirali na EXIT Soundscapesu sa singlom “Into The Unknown”

EXIT Soundscape predstavlja svoje treće izdanje, “Into The Unknown” melodičnu house & techno suradnju Ilije Djokovica i Teye Flow. Beogradski DJ i producent te ukrajinska glazbena umjetnica, kantautorica, producentica i DJ-ica udružili su snage za novo izdanje EXIT Soundscape koje je izašlo jučer, 9.11.

“Kada sam kupio svoj prvi komad hardvera ikada, "zvijer" MOOG SUB 37, ovo je bio prvi projekt koji je snimljen na njemu. Nazvao sam je 'Époque'. Iako mi se svidjela vibra, uvijek sam osjećao da pjesmi nešto nedostaje. Teya Flow je pjesmu obogatila svojim jedinstvenim potpisom, dajući joj novu dimenziju” komentirao je Ilija.

Također je rekao da je oduševljen onim što su Teya i on napravili u završnoj fazi s njenim vokalima kako bi finalizirali ovo bezvremensko djelo melodične house glazbe, dok je Teya Flow rekla da je osjetila dubok spektar emocija kada je Ilija podijelio demo pjesmu s njom. “Dodala sam vlastito iskustvo s tekstovima i vokalnim harmonijama, kao i svoju ogromnu želju da kroz glazbu njegujem prave vrijednosti u vrijeme kada se čini da su stvari iz dana u dan sve luđe”, rekla je Teya.

Provjerite “Into The Unknown” OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...