Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jamie XX podijelio detalje o dugoočekivanom drugom albumu 'In Waves'

Devet godina nakon albuma 'In Color', novi je spreman za izlazak a uključuje suradnje s imenima kao što su Robyn, The Avalanches, John Glacier...

  • Mixmag/YouTube
  • 6 June 2024
Jamie XX podijelio detalje o dugoočekivanom drugom albumu 'In Waves'

Jamie XX podijelio je detalje svog dugoočekivanog drugog albuma, 'In Waves', koji će ovog rujna izaći na Youngu. Devet godina sa svog debitantskog izdanja 'In Color', umjetnik rođen u Londonu najavio je novi album singlom 'Treat Each Other Right', koji je izašao nakon prethodnog singla, suradnje s Honey Dijon 'Baddy On The Floor'.

Album s 12 pjesama trebao bi izaći 20. rujna, a uključuje suradnje s imenima kao što su Robyn, The Avalanches, Kelsey Lu, John Glacier i Panda Bear, Oona Doherty ali i s njegovim XX kolegama, Romy i Oliver Sim.

Evo što Jamie kaže o novom albumu: “Moj novi album", 'In Waves' izaći će 20. rujna. Nevjerojatno sam sretan. Prošlo je neko vrijeme... i puno se toga dogodilo u to vrijeme. Usponi i padovi, odrastanje, shvaćanje stvari, a zatim i zaboravljanje stvari. Događaji koji mijenjaju život i događaji koji mijenjaju svijet. Ti 'valovi' koje smo svi doživjeli, i zajedno i sami”, objasnio je: “Htio sam napraviti nešto zabavno, radosno i introspektivno.”

Album 'In Waves' će biti dostupan digitalno, na CD-u i na vinilu s luksuznim LP-om s bonus pjesmama ‘It’s So Good’, ‘KILL DEM’ and ‘LET’S DO IT AGAIN’ i s dvije ekskluzivne nove pjesme ‘Do Something’ and ‘F U’ s Erykom Badu.

Poslušajte novi singl Jamieja XX-a ‘Treat Each Other Right’ u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...