Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Jockey Slut najavljuje knjigu u čast Andrewa Weatheralla

Sadrži intervjue s Bobbyjem Gillespieem, Dannyjem Ramplingom, Edom Simonsom iz Chemical Brothersa, Annom Haigh i drugima

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 10 November 2020
Jockey Slut najavljuje knjigu u čast Andrewa Weatheralla

Andrew Weatherall - A Jockey Slut Tribute, nova je knjiga posvećena britanskom DJ-u i producentu, koji je umro početkom ove godine od plućne embolije. Knjigu na 160 stranica uredio je John Burgess, osnivač utjecajnog časopisa za klupsku kulturu koji su osnovali Burgess i Paul Benny 1993. godine i koji je izlazio do 2004. godine.
Knjiga, na više od 10 000 riječi, govori o ranim godinama karijere Andrewa Weatheralla, opisujući njegovo sudjelovanje na acid house partyju Shoom, produciranje albuma “Screamadelica” grupe Primal Scream i djelovanje kao člana grupe The Sabers of Paradise. Knjiga sadrži i intervjue s Bobbyjem Gillespieem, Edom Simonsom, Dannyjem Ramplingom, Justinom Robertsonom, Andrewom Innesom, Davidom Holmesom, Keithom Tenniswoodom, Annom Haigh, Terryjem Farleyem i drugima.

Pročitajte i ovo: Andrewa Weatherall - In memoriam

Knjiga također uključuje i svaki intervju koji je Andrew Weatherall dao Jockeyu Slutu, nove tekstove i klasične članke autora kao što su Luke Una, Richard Norris, Kris Needs, Joe Muggs, Jim Butler, Mandi James i Lee Brackstone, te retrospektivu klupskih večeri Andrewa Weatheralla - Sabresonic, Bloodsugar, Double Gone Chapel, Wrong Meeting, A Love From Outer Space koju je napisao John Burgess. Sav prihod od knjige donirat će se dobrotvornim organizacijama bliskim srcu Andrewa Weatheralla: Amnesty International, Društvu multiple skleroze, Thrombosis UK i Crisis.

Andrew Weatherall - A Jockey Slut Tribute izlazi 10. prosinca, knjigu naručite ovdje.

Load the next article
Loading...
Loading...