Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Justice podijelili prva dva singla s nadolazećeg albuma 'Hyperdrama'

‘One Night/All Night’ featuring Tame Impala i ‘Generator’ pojavit će se na novom LP-u ovog francuskog dua, prvom u osam godina

  • Mixmag
  • 29 January 2024
Justice podijelili prva dva singla s nadolazećeg albuma 'Hyperdrama'

Justice su najavili povratak s novim albumom 'Hyperdrama', koji se očekuje u proljeće. Francuski dvojac koji čine Gaspard Augé i Xavier de Rosnay, objavio je dva singla - ‘One Night/All Night’ featuring Tame Impala i Generator’.

A evo što kažu o singlu s Tame Impalom (Kevinom Parkerom): “Željeli smo da ova pjesma zvuči kao da je tamna/techno iteracija Justicea našla sample disco iteracije Kevina Parkera. Kevin ima fascinantan osjećaj za melodiju, u smislu da uspijeva napisati melodije koje djeluju jednostavne i prirodne, ali istovremeno i vrlo osebujne. Ova pjesma oscilira između čiste elektroničke glazbe i čistog disca, ali nikad to ne dobivate istovremeno. Ta ideja da se prebacujemo iz jednog žanra u drugi unutar pjesme, možda je najjasnije prikazana najjasnija u stvari ‘One Night/All Night’”.

Cijeli popis pjesama albuma 'Hyperdrama' tek treba biti objavljen, no par je podijelio službeni glazbeni video s njihovim novim singlom s Tame Impalom. Video, koji je producirao Phantasm i režirao Anton Tammi, prati animaciju ljudskog tijela koja ide na otkrivanje umjetničkih djela za "hiperdramu". Artwork 'Hyperdrame' uključuje i ljudske organe, kao i Justiceov legendarni simbol, križ s njihovog debitantskog LP-a. “Predložio sam im da što ako zaronimo? Što ako je njihov glazbeni video putovanje unutar križa?” rekao je Tammi. “Sanjao sam da stvorim ovakav komad. Čudan i eksperimentalni objekt koji izgleda kao rave unutar ljudskih pluća i stroboskop oko ljudskog srca.”

Album će izaći preko Ed Banger Recordsa, a na streaming platformama se očekuje 26. travnja. Fizičke kopije albuma kao što su CD, dvostruki crni vinil, ograničeno izdanje Double Crystal Clear Vinil i Limited Edition Double Picture Disc Vinil mogu se prednaručiti OVDJE.
U nastavku poslušajte nova dva singla Justicea.

Load the next article
Loading...
Loading...