Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Vera Grace

Nizozemska DJ-ica i producentica predstavlja tri omiljene stvari koje vrti u svojim setovima

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 January 2024
My Top 3 Essentials: Vera Grace

Nova gošća naše redovne rubrike je Vera Grace, nizozemska DJ-ica i producentica koje živi i radu u Amsterdamu, završila je Conservatorium of Amsterdam, a nedavno je objavila debitantski album INFERNVM na berlinskom Destrictedu. Album se sastoji od devet pjesama, a nadahnut je Danteovim Infernom, što odgovara tamnoj atmosferi albuma koji istražuje tamnije nijanse ljudskog stanja.
Album INFERNVM možete provjeriti OVDJE a u nastavku doznajte koje su omiljene stvari Vere Grace te zašto ih obavezno vrti u svojim setovima.

1. Planetary Assault Systems - Desert Races

Kad god vrtim manje brzi set, ova legendarna pjesma Luke Slatera je bitan element seta. To je jedna od mojih najdražih techno stvari, s poliritmičkim notama, čini da zatvorite oči i da se osjećate kao da plutate. Sjećam se da sam je prvi put pustila u Radionu, Amsterdam, a reakcija publike je bila tako neprocjenjiva da su mi došle suze na oči. Magija ove stvari djeluje svaki put.

2. High Speed Violence - The Living End

Ova je stvar uvijek na mojoj playlisti. Melodični synth i gabberish kickovi stvaraju savršen materijal za plesni podij. Način na koji melodija sinkronizira s kickom koji udara jedan broj prerano izaziva srse, pruža onaj zadovoljavajući osjećaj iznenađenja u glazbi. To je energična i jedinstvena stvar. Kad god osjetim potrebu za nekim začinom ili osjetim laganu nepovezanost s gomilom, vrijeme je za ovu pjesmu.

3. Vera Grace - The Sixth Circle

Moji setovi ne mogu biti potpuni bez mojih vlastitih pjesama, ali ona koja se ističe je 'The Sixth Circle' s mog posljednjeg albuma, INFERNVM. Ritam i distopijska atmosfera ove stvari savršeno odgovaraju tamnim i groovy elementima u mojim setovima. Obično je vrtim prema kraju, pojačavajući intenzitet, kad priča u mojim setovima doseže svoje najteže i najmračnije faze.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...