Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kanye najavio novi album, DONDA 2 izlazi 22.2.2022.

Želi da se nova ploča pušta na “pogrebima i porođajima”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 1 February 2022
Kanye najavio novi album, DONDA 2 izlazi 22.2.2022.

Kanye West najavio je nastavak DONDE samo šest mjeseci nakon objavljivanja prvog dijela, inače njegovog 10. studijskog albuma. Zakazani datum izlaska je 22. veljače. Osim toga, Ye je putem suosnivača Rolling Louda Tariqa Cherifa, koji je u petak objavio video na Instagramu u ime repera, obznanio da se odriće svog telefona dok album ne izađe.

Nemam telefon do 22.2.2022. Fokusiran sam na to da svoju djecu odvedem u školu i da završim album”, rekao je obožavateljima tijekom - masiranja.

Digital Nas, DJ Khaled, Mike Dean, DJ Premier i sam West trebali bi producirati sljedeću ploču s Futureom za volanom kao izvršnim producentom. Album će navodno biti i jednostavniji od prijašnjih; navodno je jednom od pet producenta koji rade na albumu rekao da želi "pojednostavljenu" produkciju. “Ovo su smjernice za album: 'Ako se ne može svirati na pogrebu, porodu, maturi ili vjenčanju, pjesma neće biti uvrštena'”, navodno je rekao Digital Nasu. “Puno smo naučili od albuma ‘DONDA 1’. Saznali smo što je bilo višak. Naučili smo što valja zadržati. Pa krećemo odatle. Album se mora moći svirati tijekom četiri glavna trenutka u životu ljudi. To je ludo, zar ne?” Nas je objasnio u intervjuu za Rolling Stone.

Osim toga, Yeu je rečeno da ne može imati turneju u Australiji dok se ne cijepi. “Pravila su da morate biti potpuno cijepljeni. Primjenjuju se na sve, kao što su ljudi nedavno vidjeli”, rekao je australski premijer Scott Morrison na tiskovnoj konferenciji nakon vijesti da Ye planira doći u Australiju u ožujku. “Nije važno tko si, to su pravila. Pridržavajte se pravila - možete doći. Ne poštujete pravila, ne možete - rekao je.

Load the next article
Loading...
Loading...