Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kaytranada ovaj tjedan objavljuje novi EP, 'Intimidated'

Među suradnicima na izdanju su i H.E.R, Thundercat i Mach-Hommy

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 16 November 2021
Kaytranada ovaj tjedan objavljuje novi EP, 'Intimidated'

Ovaj petak, 19.11., očekujemo novi EP Kaytranade. Zvat će se 'Intimidated', izlazi na RCA Recordsu a imat će tri stvari. Nakon uspjeha na Grammyjima gdje je postao prvi crni umjetnik koji je osvojio najbolji plesni/elektronički album s albumom 'BUBBA', izgleda da bi Kaytranada mogao očekivati još sličnih nagrada.
Louis Celestin AKA Kaytranada, album je najavio na svom Instagramu, uz sliku postera, datum objave i popis pjesama.

Popis pjesama otkriva suradnje s kantautoricom H.E.R., basistom/producentom Thundercatom i underground reperom Mach-Hommyjem.

Prošlog mjeseca, Kaytranada je na SoundCloudu objavio, među ostalim i remiks singla H.E.R., ‘Damage’, kao i suradnju s Thundercatom na ‘LALALA’ koja je trebala biti objavljena na njegovom albumu 'BUBBA'. U veljači je također objavio singl ‘Caution’ kao dio projekta na TikToku za Mjesec crnačke povijesti koji naširoko podržava na svojim platformama.

Artwork EP-a koje se vidi u najavama na društvenim mrežama stvorila je tattoo umjetnica Dakota Gomez koja je rekla da je “vrlo zahvalna što je dobila priliku stvoriti neka umjetnička djela za ovaj projekt.”
A tko god želi dobiti priliku za gledati Kaytranadine live nastupe, još uvijek može kupiti karte za njegovu turneju po Sjevernoj Americi. Tijekom 2022., Kaytranada će predvoditi petodnevni festival Lightning In A Bottle u Kaliforniji i nastupiti na Aluninom novom 'all-black-artists' eventu Noir Fever.

EP možete naručiti na Spotifyju, Apple Musicu i YouTubeu OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...