Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kerri Chandler objavio 73 stvari besplatne za download u čast pokojnom ocu

Pjesme su dostupne na linku

  • Mixmag
  • 2 March 2024
Kerri Chandler objavio 73 stvari besplatne za download u čast pokojnom ocu

Kerri Chandler stavio je 73 pjesme, remikse i edite na besplatan download na Bandcampu. Paket sa 73 pjesama objavljen je u utorak, 27. veljače, povodom proslave onoga što bi bio 73. rođendan njegovog pokojnog oca. “Želim zahvaliti svima koji su podržali mene i mog oca kroz našu karijeru”, napisao je u postu na Instagramu. “Drugo, sretan rođendan mom ocu Josephu E. Chandleru Jr. Danas, kako bih proslavio njegov rođendan i svima zahvalio, poklanjam 73 svojih pjesama na ovom linku za FREE DOWNLOAD”, objavio je Kerri. “Sve su to WAV fajlovi ovaj put. Nadam se da ćete uživati u ovoj novoj seriji.”

Paket pjesama, nazvan “Dad Giveaway”, uključuje instrumentale, edite originalnih djela i remikse, uključujući vokal Nine Simone i Arnolda Jarvisa.

Kao i Kerri, Joseph E. Chandler Jr. bio je cijenjeni House DJ, 70-ih i 80-ih. Kerrija je upoznao s plesnom glazbom, te mu ostavio hrpu ploča nakon što je umro 2016. godine. Kerri Chandler je 2019. godine prvi put otvorio kutiju s pločama, dijeleći emocionalne priče i sjećanja prolazeći kroz ploče.

“Dad Giveaway” možete besplatno preuzeti OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...