Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Laurent Garnier otkriva detalje svog prvog solo albuma u osam godina, ‘33 Tours Et Puis S'en Vont’

Producent je također napisao pismo obožavateljima u kojem objašnjava da sljedeće godine neće nastupati

  • Mixmag I Foto: BAZIL LAMY
  • 30 March 2023
Laurent Garnier otkriva detalje svog prvog solo albuma u osam godina, ‘33 Tours Et Puis S'en Vont’

Legendarni francuski producent Laurent Garnier najavio je svoju prvu solo ploču u osam godina, '33 Tours Et Puis S'en Vont', i poručio obožavateljima da neće ići na turneju 2024. godine. Album bi trebao biti objavljen 25. svibnja putem COD3 QR, izdavačke kuće koju je Garnier osnovao 2018. Album je njegovo prvo solo izdanje nakon 'La Home Box' iz 2015. Za '33 Tours Et Puis S'en Vont' se govori da je Garnierov album koji je dosad najviše fokusiran na plesni podij; naginje klubu, technu, hip hopu, houseu i drum 'n' basu a na albumu sudjeluju, među ostalima i Alan Watts te 22Carbone.

Uz najavu svog novog albuma, Garnier je napisao pismo obožavateljima u kojem je objasnio da će odustati od turneje sljedeće godine u “važnoj prekretnici” za njegovu 33-godišnju karijeru. “Postati prašnjavi, stari jukebox nikada nije bila opcija, a kako se bliže moje 'swinging' šezdesete, došlo je vrijeme da svoj život kao DJ-a na turneji promatram drugačije”, objasnio je.

“Ali to ne znači zauvijek napustiti DJ pult. Samo, nakon sljedećih nekoliko mjeseci, za koje se nadam da će biti puni uzbuđenja oko izlaska ovog albuma, više me nećete vidjeti kako sviram isti vikend u tri različita grada,” rekao je Garnier obožavateljima.

57-godišnji umjetnik dodao je da će “ostati DJ” do kraja života, ali da će prekinuti nemilosrdne turneje u želji da se oslobodi stresa od neprekidnih putovanja. “Biti DJ je, prije svega, potreba da dijelim glazbu koju volim, bez obzira na sve, na ovaj ili onaj način,” dodao je.

'33 Tours Et Puis S'en Vont' izlazi u svibnju; pogledajte popis pjesama u nastavku.

1. Tales from the real world feat. Alan Watts (Vocal Version)
2. Liebe grüße aus Cucuron
3. In your phase feat. 22Carbone
4. Reviens la nuit (Original Mix)
5. Saturn Drive Triplex feat. Alan Vega
6. Sado miso
7. Au clair de ta lune
8. Sake stars fever
9. Multiple tributes (to multiple people, for multiple reasons)
10. ...et puis s'en va!

Load the next article
Loading...
Loading...