Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Let It Roll festival najavljuje finalni line-up ovogodišnjeg izdanja

Drum & bass festival održat će se na ogromnom aerodromu Milovice u Češkoj, od 3. do 6. kolovoza

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 6 April 2023
Let It Roll festival najavljuje finalni line-up ovogodišnjeg izdanja

Festival Let It Roll najavljuje finalni line-up svog ovogodišnjeg izdanja. Drum & bass festival održat će se na ogromnom aerodromu Milovice u Češkoj, od 3. do 6. kolovoza 2023., a na šest spektakularnih pozornica, izmjenjivat će se brojni artisti: Chase & Status, Andy C, Camo & Krooked b2b Mefjus, Bru-C, Dimension, Shy FX, Sub Focus, Wilkinson, Black Sun Empire, London Electricity i stotine drugih.

Let It Roll oblikuje drum & bass scenu više od 20 godina. Krenuo je kao underground event i rejv a razvio se u festival s kapacitetom od 30.000 gledatelja. Let It Roll poznat je diljem svijeta po svojoj nevjerojatnoj produkciji i sjajnim ceremonijama otvaranja, a osim ovog događaja, ide i na turneju, u sklopu koje je rasprodao legendarni Printworks u Londonu a planira osvojiti i SAD, Australiju i Novi Zeland u nadolazećim godinama.

Let It Roll spektakularno je okupljanje drum & bass zajednice. Posjećuju ga ljudi iz 35 zemalja, iz cijelog svijeta, a opcije su im luksuzni camping, kamp prikolice te Tent Inn za sve budgete. Festival nudi i snažan osjećaj zajednice, nevjerojatnu produkciju, snažni sound sistem, spektakularnu rasvjetu i lasere, kao i veličanstveni dizajn pozornice, što ga sve čini zlatnim standardom europskih drum & bass okupljanja.

Osim glazbe tu su i bus partyji, Beats Evolution Conference, chill out zone s masažama i nargilama, street food s bogatom veganskom i vegetarijanskom ponudom, Rollin' Green program i Rollin' Charity program. Line-up uključuje svaki drum & bass stil iz čitavog spektra, bilo da je to energija jump upa ili glatkoća liquida, od neurofunka do minimalnih steppersa, sve je pokriveno.

Za više detalja kliknite OVDJE, ulaznice pronađite OVDJE a cijeli line-up provjerite u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...