Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pioneer DJ nadogradio rekordbox iOS aplikaciju; DJ setup postao prijenosan i nikad lakši

Verzija 4.0 omogućuje korisnicima da DJ-iraju koristeći samo iPhone ili iPad

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 6 April 2023
Pioneer DJ nadogradio rekordbox iOS aplikaciju; DJ setup postao prijenosan i nikad lakši

Pioneer DJ izbacio je veliku nadogradnju svoje rekordbox iOS aplikacije; verzija 4.0 nudi niz novih značajki i dodataka. Ova besplatna aplikacija omogućuje korisnicima da svoje DJ setupove učine prijenosnima i koriste samo iPhone ili iPad za kontrolu mnoštva efekata na virtualnom setu deckova - ili povežu aplikaciju sa setom DDJ-a ili CDJ-a. Verzija 4.0 podržava i TIDAL i SoundCloud uz dodatnu uslugu pretplate a aplikacija također omogućuje korištenje glazbe koja nije spremljena na uređaju pomoću Cloud Library Synca, dodatne plaćene usluge koja se povezuje s Dropbox računom.

“Miksajte pjesme s playliste bilo kada i bilo gdje”, stoji na web stranici rekordboxa.“ Sada možete koristiti aplikaciju rekordbox za live DJ-ing, s mnoštvom značajki izvedbe na dohvat ruke.” Rečeno je i da su sve funkcije u aplikaciji “jednostavne za korištenje jednom rukom”, što vam omogućuje stvaranje playliste u portretnom načinu te miksanje, scratcanje i dodavanje efekata korištenjem virtualnih deckova u landscape modeu. Pomoću aplikacije se također može povezati dodatna opremu poput DDJ-a putem USB-a ili Bluetootha i koristiti glazbu sa mobilnog telefona za reprodukciju na povezanim deckovima.

Iako je aplikacija nadograđena za iOS, korisnici je i dalje mogu koristiti s Androidom, makar podržana streaming reprodukcija iz TIDAL-a neće raditi. Niz funkcija DJ izvedbe i povezivanje s fizičkom opremom poput DDJ-FLX4 također neće biti podržane. Dodatne značajke performansi mogu se dodati uz naplatu, dok se za pretplatu unutar aplikacije kaže da “omogućuje mnoštvo” dodatnih efekata.

Saznajte više o Pioneer DJ nadograđenoj rekordbox aplikaciji OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...