Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Liquid Rose predstavlja rooftop DJ set na Tech House kanalu Handpicked Music

Na linku možete poslušati cijeli set

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 20 February 2023
Liquid Rose predstavlja rooftop DJ set na Tech House kanalu Handpicked Music

Nakon što su na Handpicked Musicu svoje nastupe imali artisti kao što su Black Coffee, David Morales, Miane, George Smeddles, Maxine, THE CUBE GUYS, Francis Mercier i mnogi drugi, ovaj kanal sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu dodao je još jedan nastup s ciljem predstavljanja nekih od najboljih umjetnika na sceni elektronske glazbe.

Ovaj put je to Liquid Rose koji predstavlja chunky tech house miks snimljen kamerom iz nekoliko kutova kao i iz zraka, uz pomoć drona koji hvata i zadivljujuću panoramu Beča. Boreći se s hladnom austrijskom zimom, ovaj američki DJ i producent pokazuje svoje vještine za pultom, vrteći pjesme DJ Snakea, Dalea Howarda, Gorgon Cityja i Amine Edge & Dance kao i svoje vlastite, primjerice 'Narcos'.

Čini se da će 2023. biti godina proboja za Liquid Rosea, s brojnim nadolazećim izdanjima na velikim tech house labelima te planovima za pokretanje vlastite izdavačke kuće u Budimpešti. Liquid Rose ulazi u 2023. s brojnim uspješnim izdanjima, uz nekoliko pozicija na Beatportovim ljestvicama i s podrškom The Deepshakerza i BBC Radio 1.

Rooftop Tech House miks Liquid Rosea dostupan je za gledanje na Handpicked Musicu; provjerite u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...