Search Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Uskoro počinje Lovefest!

U Vrnjačku Banju, od 3. do 5. kolovoza, dolaze Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano i mnogi drugi

  • JOVANA RADOVANOVIĆ I Foto: Press
  • 25 July 2023
Uskoro počinje Lovefest!

Festival ljubavi i sjajne muzike, Lovefest, sve je bliže! Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za 16 godina postojanja. U Vrnjačku Banju, od 3. do 5. kolovoza, dolaze Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača, koji će se popeti na na najveću binu festivala, Fire Stage.

Ultra Energy Stage ugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki DJ Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P i mnogi drugi. Na najmanju binu na svetu, Stage 99, stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na Vodavoda H2O binu se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje.

Cirkus na Lovefestu ove godine traje 5 dana

Osim već dobro poznatog muzičkog programa, u okviru novog izdanja festivala svoju zonu imaće i čuvena Cirkobalkana. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Cirkusfera će specijalno za sve goste u Vrnjačkoj Banji 1. i 2. avgusta, dan pre zvaničnog početka festivala, održati predstavu pod nazivom “Love CirkusKabare”, a broj mesta je veoma ograničen. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Kamp gotovo rasprodat

Ovogodišnje izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp, a budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat. Više informacija o kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica možete naći na sajtu www.lovefest.rs.

Vidimo se na Lovefestu od 03. do 05. avgusta u Vrnjačkoj Banj!

Load the next article
Loading...
Loading...