Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U pripremi su novi albumi Masters At Worka i Nuyorican Soula

Louie Vega i Kenny Dope napravili su devet pjesama za predstojeći album Nuyorican Soula

  • Mixmag/Defected
  • 19 March 2024
U pripremi su novi albumi Masters At Worka i Nuyorican Soula

Louie Vega, legenda njujorškog Housea, potvrdio je da je u tijeku rad na novim Masters at Work i Nuyorican Soul albumima. U intervjuu za DJ Mag, Louie Vega otkrio je da su on i Kenny Dope postigli značajan napredak u radu na albumu za Nuyorican Soul. “Radimo na novom Nuyorican Soulu“, rekao je Vega za DJ Mag. “Već smo složili oko devet pjesama, i dobar je osjećaj”.

Vega izvještava su obojica jako zaposleni, istovremeno radeći na novom albumu Masters At Worka, zajedno s raznim drugim projektima. Kako kaže, njujorški dvojac uključen je u album s Brianom Jacksonom, bivšim glazbenim partnerom Gil Scott-Herona, a nastavljaju i svoju stalnu suradnju s Joshom Milanom pod nazivom Two Soul Fusion.

Prošli tjedan par je podijelio najnoviju pjesmu u svojoj seriji 'Maw Lost Tapes'. Pod naslovom 'Lost Jig', pjesma je četrnaesta u nizu izdanja iz arhive Masters At Worka.

Do sad nepoznate snimke otkrivene su kada je duo krenuo digitalizirati sve 2-inčne master tapeove koje su prikupili. Rezultat 25 godina glazbene suradnje je čak 750 kazeta, s dvije do tri do sad neobjavljene pjesme po kazeti.

Vega i Dope ove godine imaju pun raspored nastupa, uključujući i onaj na festivalu Defected Croatia 2024.

Load the next article
Loading...
Loading...