Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Michael Bibi se javio iz bolnice

Snimio je video poruku fanovima i kolegama

  • Mixmag Adria I Foto: Instagram
  • 11 August 2023
Michael Bibi se javio iz bolnice

“I dalje sam jak, cijenim i najmanje trenutke u životu”, poručio je Michael Bibi fanovima i kolegama putem Instagram posta koji je objavio iz bolnice. Producentu i DJ-u je na proljeće dijagnosticiran limfom središnjeg živčanog sustava, rijedak karcinom koji zahvaća kralježnicu i mozak, te je zadržan u bolnici, na liječenju. O napretku liječenja te kako se nosi sa svim izazovima, snimio je kratki video za Instagram:

Otkrio je da čak i u bolnici radi na beatovima, te da jedva čeka pokazati što je snimio. U komentarima su mu se javili brojni kolege s porukama podrške, od Adama Breyera do Charlotte de Witte.

Michael Bibi jedan je od najpopularnijih DJ-a u suvremenoj britanskoj dance glazbi, redovito puni najbolje klubove diljem svijeta sa svojim popularnim Solid Grooves i ELOVATE party serijama, a nastupa i na svim istaknutim festivalima. Izdao je niz EP-ja, specijaliziranih za groove-led house glazbu. Većina izdanja stigla je preko njegove vlastite diskografske kuće Solid Grooves Records, ali i preko labela kao što su Snatch! Records i Repopulate Mars, pri čemu je potonji objavio njegov hit iz 2018. 'Hanging Tree' koja je označila prekretnicu u njegovoj karijeri. Poznat je po svojoj neumornoj radnoj etici i često svira duge setove, a iskustvo na plesnom podiju opisuje kao oblik meditacije i iscjeljenja.

Load the next article
Loading...
Loading...