Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Michael Bibi napustio bolnicu 'umoran, ali sretan' nakon završetka glavnog dijela liječenja

Proveo je u bolnici više od 100 dana boreći se s (CNS) limfomom, rijetkim oblikom raka mozga i kralježnice

  • Mixmag/Instagram
  • 28 September 2023
Michael Bibi napustio bolnicu 'umoran, ali sretan' nakon završetka glavnog dijela liječenja

Michael Bibi podijelio je novosti o svom zdravstvenom stanju - nakon što je završen glavni dio liječenja, napustio je bolnicu u kojoj je proveo preko 100 dana. Bibi je ranije ove godine otkrio da mu je dijagnosticiran rijedak oblik raka poznat kao (CNS) limfom koji se nalazi u mozgu i kralježnici.

“Kada sam prvi put došao u bolnicu, jedva sam hodao,” Bibi je jučer podijelio na Instagramu sa slikom ispred bolnice. “Danas izlazim sa smiješkom nakon što sam završio svoj glavni tretman. Umoran, ali sretan... Moja borba protiv raka nije gotova, ali za sada odmor i malo dodatnog vremena za uživanje u životu”, napisao je.

Bibi je svoju dijagnozu objavio u lipnju nakon što je prethodno potvrdio da imati nastupe u “doglednoj budućnosti”, uključujući rezidenciju Solid Grooves u DC-10 na Ibizi. Na svoj rođendan, nedugo nakon dijagnoze, otkrio je da je prva runda liječenja završena i da se tumor smanjio za 40%. Vlasnik izdavačke kuće Solid Grooves podijelio je novosti o njegovom napretku, uključujući objavu sredinom srpnja, u kojoj je rekao da je nakon “10 tjedana u bolničkom krevetu” pušten na kratki odmor jer liječenje i dalje dobro napreduje. Ranije ovog mjeseca stavio je video na 116. dan u bolnici s porukom “Fk cancer.” Brojni kolege poželjeli su mu sve najbolje, među ostalima i Black Coffee, Fatboy Slim, Amelie Lens, Martin Garrix...

Bibijev post provjerite u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...