Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Španjolska clubbing institucija SIGHT najavljuje novu ljetnu rezidenciju

U klub Opium Beach Marbella dolaze Marco Carola, Loco Dice, Folamour, WhoMadeWho, Miss Monique, Agents of Time, Solardo, Boris Brejcha, Claptone i drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 27 July 2022
Španjolska clubbing institucija SIGHT najavljuje novu ljetnu rezidenciju

Španjolska klupska institucija SIGHT bit će domaćin potpuno nove rezidencije u Opium Beach Marbelli, jednom od vrhunskih klubova u južnoj Španjolskoj. Ova sezona je njihova najveća i najbolja dosad, s izvođačima kao što su Marco Carola, Loco Dice, WhoMadeWho, Mathame, Miss Monique, CAMELPHAT, Agents of Time, Solardo, Boris Brejcha, Anna Tur, Claptone i drugi čiji nastupi se očekuju.

SIGHT je zaživio u ožujku 2017. s nedjeljnim partyjima koja su Pacha Barceloni donijeli nešto sasvim novo, groovy i svježe. Ubrzo je postao jedan od najhvaljenijih događaja u gradu, a sada preuzima novi izazov svojom prvom rezidencijom izvan Barcelone. Ovo nije prvi put da se party održava u Opium Beach Marbelli jer je SIGHT prošle godine tamo ugostio tri različita eventa s vrhunskim izvođačima Jamiejem Jonesom, The Martinez Brothers i Michaelom Bibijem.

Spektakularni Opium Marbella je klub na plaži s pozornicom neposredno pored mora i kapacitetom od 3000 osoba. Budući da se nalazi na samoj plaži, Opium ima spektakularan pogled na Mediteran i šik, minimalistički dizajn s ogromnim infinity bazenom, prekrasnom terasom, udobnim krevetima i brojnim VIP područjima sa sofisticiranom atmosferom posvuda.

Ekipa koja stoji iza SIGHT-a kažu: “Količina truda koju smo uložili u ovaj projekt ogleda se u događajima koje organiziramo. Naš tim voli ono što radi, klijenti uživaju u rezultatu, a izvođači su uvijek sretni što su dio tako izvanrednih evenata u kojima se vodi računa o svakom detalju. Naš glavni cilj je konsolidirati naše SIGHT sessione u Barceloni i Marbelli kako bismo mogli nastaviti raditi na turnejama, rezidencijalnim sessionima i učiniti brend poznatim u cijelom svijetu.”

Svaki line up ovog ljeta balansiranje je između headlinera i novih artista, s ulaganjem u lokalne DJ-e koji rade warm up. Party se održava svake nedjelje i srijede uz finu mješavinu house, tech, prog i techno zvijezda. Dosljednost je ključna, nakon nastupa Marca Carole i Manu Gonzáleza danas 27. srpnja, dolaze Loco Dice i Folamour 31. srpnja. U kolovozu nastupaju WhoMadeWho, Pablo Fierro, Mochakk, Hector Couto, Mathame, Miss Monique, Boris Brejcha, Anna Tur, Claptone, CAMELPHAT, Agents Of Time, Solardo, Viviana Casanova, Marco Carola i Chelina Manuhutu.

Cijeli line-up provjerite u nastavku, a dodatne informacije potražite OVDJE i OVDJE.

Srijeda 27.07: Marco Carola, Manu González
Nedjelja 31.07: Loco Dice, Folamour
Srijeda 03.08: WhoMadeWho, Pablo Fierro
Nedjelja 07.08: Mochakk, Hector Couto
Srijeda 10.08: Mathame, Miss Monique
Nedjelja 14.08: Boris Brejcha, Anna Tur
Srijeda 17.08: Claptone
Nedjelja 21.08: CAMELPHAT, Agents Of Time
Srijeda 24.08: Solardo, Viviana Casanova
Nedjelja 28.08: Marco Carola, Chelina Manuhutu

Load the next article
Loading...
Loading...