Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Mixmag predstavlja: 'Destination Dancefloor', nova knjiga koja slavi plesnu glazbu diljem svijeta

Istraživanje globalne klupske scene kroz fotografije, vodiče i insajderske preporuke nekih od najvećih imena elektronske glazbe

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 30 September 2022
Mixmag predstavlja: 'Destination Dancefloor', nova knjiga koja slavi plesnu glazbu diljem svijeta

Mixmag predstavlja 'Destination Dancefloor', potpuno novu knjigu koja slavi plesnu glazbu i klupsku kulturu diljem svijeta, a koja bi trebala biti objavljena 6. listopada putem DK. Možete je naručiti OVDJE.

Ova je obavezno štivo za sve klabere - prošle, sadašnje i buduće - jer knjiga daje uvid u gradove diljem svijeta koji su u velikoj mjeri utjecali na plesnu glazbu i DJ kulturu, od Londona do Tokija, Chicaga do Berlina, Kampale do São Paula, Lagosa do Chengdua... 'Destination Dancefloor' istražuje klubove, događaje, lokalne DJ-e i prodavaonice ploča koji pomažu da svako mjesto napreduje. Knjigu je napisao bivši urednik Mixmaga Duncan Dick, a kroz nju nudi i neke od najboljih savjeta i trikova od insajdera u industriji i dugogodišnjih veterana dance glazbe kroz klupske vodiče, preporuke i osobnu stručnost.

U knjizi se može naći 50 ključnih svjetskih lokacija, koje se protežu diljem Sjeverne, Srednje i Južne Amerike, Europe, Afrike, Bliskog Istoka, Azije i Oceanije.

Ovaj atlas plesne glazbe također sadrži zapanjujuće fotografije i preporuke stručnjaka na 240 stranica, kao i poseban predgovor legendarnog Carla Coxa. “Klubovi su u srcu naše kulture, okupljaju različite ljude koji dijele zajedničku želju da budu dio nečeg posebnog”, kaže Cox u predgovoru 'Destination Dancefloora'. “Proveo sam karijeru u klubovima diljem svijeta i upoznao divne ljude i izgradio doživotna prijateljstva”, piše. “Tako sam ponosan što je naš mali pokret izrastao u tako fenomenalnu globalnu silu.”

Kao jedno od najistaknutijih imena u klupskoj kulturi, Mixmag pruža ključnu ekspertizu o tome što i gdje, s posvećenom stranicom najistaknutijim priznanjima u svakom gradu - kao što su Love Parade u Berlinu, Nuits D’Afrique u Montrealu i poznati barovi za slušanje u Tokiju.

'Destination Dancefloor' izlazi 6. listopada. Nabavite knjigu OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...