Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Moby podijelio novu pjesmu s pokojnim Benjaminom Zephaniahom, 'where is your pride?'

Pjesma će izaći na Mobyjevom 22. studijskom albumu, koji se očekuje u lipnju

  • Mixmag/YouTube
  • 21 May 2024
Moby podijelio novu pjesmu s pokojnim Benjaminom Zephaniahom, 'where is your pride?'

Moby je podijelio potpuno novu pjesmu u sklopu koje se čuje vokal Benjamina Zephaniaha, dub poete i aktivista za prava životinja koji je preminuo u prosincu 2023. u dobi od 65 godina. Pjesma pod nazivom 'where is your pride?' sadrži stihove Benjamina Zephaniaha, sa “snažnom porukom“ dostavljenom u njegovom karakterističnom flowu. Poslušajte u nastavku.

Govoreći o pjesmi, Moby objašnjava: “Kao veganski aktivist, i kao mudar i suosjećajni čovjek, Benjamin me nadahnjivao dugi niz godina. Nadam se da 'where is your pride?' poštuje njegovu ostavštinu i privlači pažnju ljudi na njegov život, rad i načela”, dodaje.

Pjesma će se pojaviti na Mobyjevom 22. studijskom albumu, ‘always centered at night’, koji se očekuje 14. lipnja. Album ima 13 pjesama, a na njemu gostuju serpentwithfeet, Lady Blackbird , ali i mladi umjetnici kao što su Gaidaa iz Sudana, J. P. Bimeni iz Burundije i Aynzli Jones s Jamajke. Album će biti mješavina Soula, Jazza, Breakbeata, Trip Hopa, Broken Beata, Latin Housea, pa čak i Drum 'n' Bassa.

Spomenimo i da u rujnu Moby kreće na svoju prvu turneju u više od desetljeća. Očekuju se nastupi u Londonu, Manchesteru, Antwerpenu, Berlinu, Parizu... Ulaznice provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...