Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Novi Moog synth predstavljen u poluvremenu Super Bowla

YouTuber Andrew Huang snimljen je s 'misterioznim synthom' tijekom showa 11. veljače

  • Mixmag
  • 19 February 2024
Novi Moog synth predstavljen u poluvremenu Super Bowla

Kruže glasine o novom, do sad neobjavljenom modelu Moog Syntha, koji je snimljen tijekom poluvremena Super Bowla. Naime, YouTuber Andrew Huang snimljen je sa spomenutim modelom tijekom nastupa 11. veljače, što je dovelo do nagađanja o "misterioznom synthu". Njegov kolega YouTuber Jexus prvi je objavio fotografiju syntha sa Super Bowla, izvještava Synth Anatomy, i to tako što je samo objavio fotku na svoj kanal bez ikakvih objašnjenja osim piano emojia.

No, nakon toga je Andrew Huang objavio fotografiju na svom Instagramu i napisao: "Jeste li primijetili misteriozni synth tijekom Usherovog showa na Super Bowlu? Pa... upravo ga imam u svom studiju. Hvala, @Moogsynthesizers što ste mi dali malo vremena za igru s njim. Jedva čekam podijeliti više kad izađe u prodaju - mislim da će ljudi poludjeti za njim!”

Izvještaji nagađaju o potencijalnim značajkama ovog definitivno novog Moogovog sytnha. DJ Mag piše da je “riječ o polifonom synthu u punoj veličini, s dva oscilatora s Chordom i Unison modeom, što sugerira neku vrstu polifonije." U svakom slučaju, vrijedi čekati...

Load the next article
Loading...
Loading...